Автор
Woman.bg

Правила за съблазняване от една звезда на бурлеската

Всяка жена е брилянтна изкусителка по природа, стига да умее да използва потенциала си. Дълбоко във всяка една от нас е заложена способността да прелъсти всеки, когото си пожелае, но често неосъзнаването на качествата ни и задръжките са препятствие за нас. Ето защо ни е необходимо много малко, за да освободим изкусителната си природа и да получим това, което искаме. Днес ще ви споделим някои от златните правила в съблазняването от дамата, която умее да омагьоса мъжете буквално за минути – бурлеска звездата мис Поли Ре. Ако следвате тези съвети ще се превърнете в кралици на съблазняването и не само ще имате всеки мъж, когото пожелаете, но и ще успеете да задържите интереса му за дълго.

Винаги бъдете безупречни и женствени от главата до петите

Женственият блясък винаги привлича мъжете. Дамата, която излъчва самочувствие и която подчертава умело достойнствата на фигурата си и не пренебрегва детайлите, винаги ще бъде неустоима за господата. Ключът към високото самочувствие е не само в красивите рокли, но и в хубавото бельо, дори и когато не очакваме никого в спалнята си. Подходящият за бюста ни сутиен и прелестните бикини са признак на самоуважение. Обличаме хубаво бельо заради самите себе си, не заради някой друг. А когато се чувстваме добре в кожата си, ще бъдем привлекателни и за околните. В случай, че ви предстои романтична среща заложете на токчета, те подлудяват мъжете. Не забравяйте и да се усмихвате, милите дами могат да разтопят всекиго.

Погрижете се за обстановката в дома си

Преди всичко една жена трябва да бъде примерна домакиня и домът й да бъде приветлив и уютен. Ако искате мъжете да бъдат пленени от вас, погрижете се апартаментът ви да излъчва мистична и романтична атмосфера, в която вие самите да се чувствате най-добре и която предразполага към страстни изживявания. Наблегнете на осветлението, на аромата, който се усеща още от прекрачването на прага и на детайлите. Също така не пренебрегвайте и музикалния фон. Заложете на тиха и спокойна музика, която допълва комфорта в дома (спалнята) ви. Можете и да попитате госта си за музикалните му предпочитания.



Играйте различни роли

Мъжете обичат предизвикателствата в леглото и ако им ги осигурявате, ще спечелите много точки в своя полза. Освободете въображението си и инвестирайте в предизвикателно бельо и различни костюми. Кой би могъл да устои на секси медицинска сестра или на непослушната ученичка?

Не изпускайте очния контакт

Ако харесвате един мъж, не го изпускайте от очи, дори и в спалнята. Най-силното оръжие за съблазняване е похотливият поглед. Не се притеснявайте, че се втренчвате в „жертвата си“, харесва му. Гледайки мъжа в очите, вие имате пълен контрол над ситуацията и можете да го накарате да обърне внимание точно върху местата, които желаете. Толкова е просто да го завладеете.



Събличайте се бавно и предизвикателно

Животинският инстинкт в мъжа го подтиква буквално да разкъса дрехите ви и да захвърли бельото ви на пода, но вие трябва да го накарате просто да седи и да ви се наслаждава, защото по този начин ще го провокирате още повече. Колкото по-бавно се събличате, толкова по-гореща ще бъдете за него. В крайна сметка нощта е пред вас, никой не бърза за никъде. Това е вашият момент, насладете му се.

Не спирайте да го изненадвате

Разнообразието винаги е добре дошло, особено в леглото. Можете да експериментирате с различни играчки или аксесоари, например ръкавици или маска за очи.

Накарайте го да иска повече

Не забравяйте, че загадъчността е едно от най-силните оръжия на жената. Невинаги се съгласявайте да излезете на вечеря, тръгнете си от срещата, като се извинете, че имате да свършите неотложна задача. Провокирайте интереса му, дори и в леглото никога не му давайте напълно това, което иска. Оставете въображението му да работи, така че той да бъде нетърпелив да се срещнете отново.



Четете още: Звезди пристрастени към секса