Автор
Ива Петрова

Правилният човек ще дойде в живота ти в правилния момент

Правилният човек ще дойде в живота ти, когато най-малко го очакваш. Той ще дойде тогава, когато ти даже няма да го търсиш активно. Ще се появи в живота ти, когато разбереш, че дори нямаш нуждата той да се появи.

Ще разбереш, че не е задължително да бъдеш с някого, за да имаш своята стойност на този свят. Ще разбереш, че и сама можеш да направиш и дадеш много. Правилният човек ще дойде в живота ти, когато се освободиш от цялото емоционално бреме, което си влачила със себе си цял живот.



Правилният човек ще се появи, когато станеш уверена в себе си, за да гледаш напред с оптимизъм и ентусиазъм. Правилният човек ще дойде в живота ти, когато разбереш, че никой не е длъжен да те прави щастлива – защото истинското щастие идва отвътре.

Правилният човек ще дойде, когато ще имаш нужда от урок. Ще се появи, когато имаш комфорт и стабилност в живота си, когато всичко стане твърде лесно.



Правилният човек ще дойде и ще разтърси леко застоялия ти живот. Когато започнеш да усещаш, че си достигнала определен таван, който трябва да пречупиш – тогава ще се появи правилният човек.

Той ще стане онази сила, която ще те изтласка от комфортната ти зона. Той ще бъде силата, която ще ти помогне да преобърнеш света. Правилният човек ще дойде в живота ти, когато усетиш, че си достигнала зрялост..



Той ще дойде тогава, когато най-сетне опознаеш до дъно себе си, когато разбереш каква искаш да бъдеш. Понякога това означава да се простиш с онези части от себе си, които не са истински за теб.

Ще трябва да се научиш да се отказваш от хората, които не придават смисъл на живота ти. Ще трябва да се освободиш от всичко, което те спъва, задържа и ти пречи да бъдеш такава, каквато би следвало да бъдеш. Ще трябва да изгориш утъпканите мостове.



Когато бъдеш готова да се освободиш от онези свои части, които не би трябвало да ги има, тогава в живота ти ще дойде правилният човек. Трябва просто винаги да бъдеш истинската себе си. Това е важно, защото в истинската любов няма място за преструвки. В истинската любов всичко е истинско и искрено.

Правилният човек е онзи, който ще дойде в живота ти, когато най-сетне се откажеш от потребността си да контролираш всичко.



Правилният човек ще дойде в живота ти, когато не го принуждаваш да е с теб, когато разбереш, че понякога е важно да оставиш нещата да вървят така, както се подреждат.

Трябва да разбереш, че не можеш да контролираш всичко и да правиш всичко в този живот. Когато осъзнаеш границите си, ще бъдеш готова за любов.

Правилният човек ще дойде в живота ти, когато най-сетне се научиш да се грижиш за себе си, когато се научиш да не позволяваш на другите да те откъсват от това, което ти е нужно на теб самата.

Правилният човек ще дойде в живота ти в момент, в който ти ще си готова за появата му. Нито по-рано, нито по-късно. Просто трябва да се довериш на разписанието на Вселената. Просто трябва да вярваш, че всичко ще се нареди.

Правилният човек ще дойде в живота ти, когато си готова да се справиш с любовта, когато си готова да приемеш страстта и силата на чувствата му.

Четете още: Ето защо по-младите мъже се влюбват до полуда в жените над 40