Правя страхотен секс с шефката ми, но се влюбих в нея и сега всичко е...

По правило няма нищо редно в това да правиш секс с шефа си, а още повече да се влюбиш в него/нея. Но както се казва, „shit happens” и понякога нарушаваме онези прости правила, които по принцип биха ни осигурили един по-спокоен живот. Днешната ни история е свързана точно с едно младо момче, което би дало всичко шефката му да го възприеме като нещо повече от секс играчка:

„Аз съм на 23 г., а шефката ми е на 39 г. и е страшно секси. Тя ме нае на работа миналото лято и само няколко седмици по-късно излязохме за първи път. Химията помежду ни се оказа толкова силна, беше ясно, че съвсем скоро ще бъдем заедно в леглото. Така и стана, започнахме да правим секс и до съвсем скоро не спирахме, макар че тя е омъжена с дете. Месеци наред спим заедно и сме се разбрали, че това е просто секс, но истината е, че отскоро започнах да развивам по-дълбоки чувства към нея.



Аз съм необвързан, а при нея си личеше, че не е щастлива у дома с мъжа си. И така половин година се виждахме за секс, докато не дойде карантината. Още в началото тя ми каза, че няма да можем да се виждаме, защото се налага да остане вкъщи със семейството си. Разбира се, продължихме да поддържаме контакт, тъй като имахме доста работа да свършим, а след няколко седмици дори се видяхме 1-2 пъти в офиса, за да правим секс.

Сега тя е подала молба за развод, тъй като вече не е щастлива с мъжа си и аз не знам как и дали изобщо трябва да ѝ кажа за истинските ми чувства към нея. Най-малкото, защото не искам да риксувам да я изгубя, дори и като приятел. Истината е, че с всеки изминал ден се влюбвам все по-силно в нея.

Много съм объркан как да постъпя, защото не искам да я отблъсна. Все пак тя беше тази, която пожела просто секс без обвързване.“, А.



Съветът на експерта:

Проблемът с връзките, базирани единствено на секс, е, че винаги единият или и двамата започват да хранят по-силни чувства. Замисли се – сега тази жена прекратява дългогодишен брак и може би не е готова да се впусне в нова връзка веднага. Също така тази промяна ще бъде стресова не само за нея, но и за детето ѝ. В момента сте на различни етапи от живота и е важно да знаеш, че сериозната връзка е много по-различна от досегашните ви отношения. Тя ще изисква много повече отговорности.

Трябва да бъдеш честен с нея за чувствата си, но и бъди готов да получиш отговор, който няма да ти хареса. Най-вече защото връзката помежду ви може да се отрази неблагоприятно на бизнеса, все пак сте колеги. Ако тя пожелае да продължите да имате връзка, базирана единствено на секс, по-добре я прекрати, защото винаги ще се чувстваш уморен и използван.

Четете още:
От какви мъже трябва да бягате далеч