Автор
Ива Петрова

Предимствата на секса сутрин според секс бомбата Анна Седокова

37-годишната украинска звезда вече си е спечелила име не само като секс бомба, но и като секс експерт. Тя просто е засегнала една важна за физическото и психично здраве тема – секса сутрин. Тази простичка практика може да ви помогне да вкарате живота си в ред.

View post on Instagram
 

Анна редовно говори в своя Инстаграм профил за здравето, за правилното хранене и за социални проблеми, изказва мнението си за „държанките“, за своя опит да стане вегетарианка, за детските си комплекси и за необходимостта човек да се отърве от бремето на миналите обиди и поражения. Изглежда в живота на влюбената певица е настъпил нов етап и сега тя набляга на по-пиперливите постове.

На 25 януари Седокова публикува постинг, в който определя сутрешния секс като важен и дори необходим.

View post on Instagram
 


„Сутрин и мъжкият, и женският организъм е по-подготвен за секс, отколкото по всяко друго време от денонощието. При мъжете е високо нивото на тестостерон, а при жените на естроген – едни от най-важните хормони, влияещи на либидото. Самият акт повишава нивата на окситоцин, който спомага за предотвратяване на депресия. За ендорфините пък няма какво да говорим – те ни изстрелват и ни повдигат настроението за целия ден, докато хормоните на стреса се понижават. Следователно гарантирано ще имате румени бузи и без хайлайтери. Секс вместо грим“, казва Анна.

Е, звучи страхотно, само че самата певица предпочита при всякакви обстоятелства и по всяко време тежък грим.

View post on Instagram
 


„Според някои учени сутрешният секс активира имунната система чрез стимулиране на отделянето на имуноглобулин, влияе добре на състоянието на кожата и косата, укрепва мускулите (ако ви мързи да правите сутрешна гимнастика), а по някои данни дори и костите“, заявява отговорно украинската дива.

За да убеди окончателно почитателките си да наблегнат на интимните упражнения сутрин, Анна цитира и сензационни данни – по мнение на учени сутрешният секс дава минус 5 калории в минута! А веднага след събуждане мъжете имали повече енергия, отколкото вечер – затова и половият акт ще е по-дълъг. Стига сме плащали за фитнес!

За финал на своето полунаучно есе Седокова заявява, че самата тя обожава да прави любов сутрин. Добре, убеди ни! И ние сме „за“ сутрешня секс.

А вие? Споделете в коментарите!

View post on Instagram
 

Четете още: Какво прави мъдрата жена, когато ѝ изневеряват