Прекарах вълшебна нощ с момчето на моите мечти, но след това той не ме потърси

Днес ще ви запознаем с историята на едно влюбено до болка момиче, което се е почувствало отхвърлено след първата интимна нощ, прекарана с момчето на мечтите ѝ, както тя го нарича.

Ето нейният разказ и съветът на психолога:

Влюбена съм безумно много в него. Той е момчето на моите мечти. Двамата прекарахаме една страстна и луда нощ. Беше секси и забавно – точно като него. Вече три седмици след тази нощ обаче той все още не ме е потърсил.

Мислех много. Така и не успях да си обясня защо го е направил. В съзнанието си извиквах картините от онази нощ, за да открия нещо нередно, което би могло да го е отблъснало. Но така и не успях да разбера защо. Може би той просто не ме е харесал достатъчно? Докато за мен нощта премина вълшебно, за него навярно не е било така. Въпреки че не показваше индикации за това. Напротив, през цялото време ми казваше колко към гореща и красива.

Той е на 32, а аз съм на 26 години. Винаги съм го харесвала, но факта, че имаше връзка с друго момиче, ме караше да стоя на разстояние от него. До миналия месец, когато той ми изпрати съобщение с думите: „Мисля, че е време да отидем на истинска среща“. Бях над луната!

Срещнахме се в един бар на по няколко питието. През цялото време той се държеше изключително мило към мен, заливайки ме щедро с комплименти. С всяко следващо питие той се приближаваше все по-близо до мен.

След четвъртата чаша той поиска да ме целуне. След това ме покани у тях на още едно питие. Бях разтопена от целувките му и се съгласих.

Още с прекрачването на прага на вратата, хвърлихме дрехите си. Правихме секс три пъти през нощта, и още веднъж на сутринта.

Не съм се чувала с него от три седмици и започвам да се съмнявам дали просто не съм била използвана за секс.

Когато той ми изпрати съобщение, аз не попитах дали все още е с приятелката си, защото предполагах, че няма да ми изпрати съобщения, ако беше. Не знам какво да правя. Влюбена съм и искам отново да го видя.

Съветът на психолога:

Фактът, че не Ви е потърсил след такава интимна среща, говори повече за него, отколкото за Вас. Но със сигурност причината да не Ви потърси няма нищо общо с това, че не Ви е харесал.

Далеч по-вероятно е той да не е приключил напълно с настоящата си връзка или да се опитва да работи по нея. Така или иначе, той е трябвало да има благоприличието да Ви обясни какво се случва.

Бихте могли да му изпратите съобщение с молба за бърз чат. Ако той отговори, може да го попитате дали вижда във връзката между вас двамата някакво бъдеще.

И ако той не отговори, ще разберете, че той не е достатъчно зрял, за да се изправи срещу това, което би Ви дало точния отговор на този така деликатен въпрос.

Не позволявайте поведението му да повлияе на вашето самочувствие!

Четете още: Загадката е разплетена: Ето защо все не срещаме истинската любов