Автор
Woman.bg

Признаците, че той е тотално луд по теб и не ти е "приятел"

Много често жените се питат - той дали ме харесва като приятелка или изпитва "нещо повече". Има няколко опорни точки, с помощта на които може да разберете, че той не е само приятел. Разберете кои признаци издават, че той е тотално луд по теб.

Иска да сте по-дълго време заедно

Несъмнено това е един от признаците, че той наистина ви харесва много. Когато прояви желание да е повече време с вас, значи сте успяла да му завъртите главата. Честито! Започват моментите, когато ще получавате ежедневно покани за разходка, кино, парти... Това е знак, че приятелят ви може да ви харесва повече от „добра позната“.

Прави дългосрочни планове с вас

Ако той прави дългосрочни планове с вас и ви споделя намеренията си, знайте, че този човек вече е влюбен. Иска ви близо до себе си и то за дълго време. Това е един от сигурните знаци, че той те желае.

Започва да ви докосва повече, когато сте заедно

Ето още една подсказка, че той не те възприема само като "най-добра приятелка". Той усилено мечтае за връзка, когато започне да те докосва все по-често и не може да се въздържи, ако не го прави. Той иска да те хване за ръка, да те докосва, обгръщайки раменете ти, когато седите в заведение или слага ръка върху гърба ви. Това поведение определено подсказва, че той е луд по теб.

Усещате сексуално напрежение всеки път, когато се докоснете

Това усещане е по-различно от всяко друго докосване на някой от останалите ти приятели. Ако усетиш нещо по-различно - знай, че той се опитва да ти покаже, че иска да ти бъде повече от приятел. Той иска интимност.

Той те запознава с неговите приятели

Бъдете сигурна, че ви харесва, ако иска да ви запознае с най-близките си приятели и членове от семейството. Това е знак, че иска да те покаже на другите и желае важните за него хора да се срещнат и да прекарат повече време с теб.

Иска да те представи на семейството си

Това вече е сериозна крачка! Ако той би желал да те представи на семейството си, то тогава нещата тръгват към връзка. Това е знак, че иска да те интегрира в живота си.

Иска често да оставате само двамата

Още един сигурен знак, че ви желае. Мечтае за вас и съзнанието му е изпълнено с мисълта да бъде близо до вас. Без натрапници и излишни хора.

Често ви изпраща съобщения

Ако цифровата комуникация се е повишила, това може също да е знак, че вашият приятел иска да ви стане гадже.

Задава много въпроси

Прави го с цел - да ви опознае и да узнае повече неща. Иска да е наясно, какво харесвате, от какво се вълнувате, всичко важно за вас. По този начин ще знае предпочитанията ви и ще се старае да ви прави изненади с нещата, които харесвате.

Наблюдава момчетата, с които контактувате

Това е следващият знак. Имайте предвид, че той е склонен да критикува мъжете, с които се срещате. Ако тези мъже никога не изглеждат достатъчно добри за него, това е защото той се интересува от вас и ви иска за себе си.