Автор
Woman.bg

Психолог лекува свръхмерака на Валери Божинов

Валери Божинов посещава психотерапевт по настояване на половинката си Биляна Дол.

Сръбкинята поставила ултиматум на любимия си – или записва часове при специалист, който да му помогне да се пребори със сексуалната си зависимост, или двамата се разделят.

View post on Instagram
 

Припомняме, че серия от изневери от страна на футболиста бяха причина наранената Биляна да му бие шута това лято. Тогава тя публично обяви, че Божинов страда от сериозно психологическо разтройство, свързано със сексуалните му мераци. Именно заради него бившият национал налитал толкова много на жени.

Въпреки сексуалните похождения Биляна намерила сили да прости на избраника си и се върнала при него. Условието обаче било Божинката да ходи на семеен психолог и с негова помощ да пречисти съзнанието си от грешни помисли. В противен случай тя щяла да сложи край на отношенията си с него, научаваме от „Галерия“.

View post on Instagram
 

Докато се подсмихвате под мустак, четейки всичко това, психолозите са далеч по-сериозни и предупреждават, че хиперсексуалността е сериозен психически проблем, който може да превърне живота на всеки, страдащ от него, в истински ад.

Хората, които изпитват сексуална ненаситност трудно могат да постигнат желаната задоволеност и водят безразборни контакти с множество партньори. Това може да навреди както на семейните им отношения, така и на тяхното здраве.

С този проблем Валери се борел от години, пояснява изданието. Още докато бил с Алисия, тя го хващала неведнъж на калъп с различни знойни дами. Един такъв момент е пикантната случка в комплекс „Царско село“, където похотливият спортист бил заловен от певицата по време на бурна оргия. Заедно с нея тогава била и приятелката ѝ Христина Витанова – тя пък заварила тогавашния си партньор и баща на двете ѝ деца – Благой Георгиев, в страстните обятия на две манекенки.

Според мълвата по време на брака си с Николета Лозанова Валери също не можел да контролира сексуалния си нагон и именно това било причина плеймейтката да избяга от него.

Този път обаче Божинов признал за проблема си пред приятели, а благоверната Биляна била готова на всичко, за да даде нов шанс на връзката си с него.

Четете още: Валери заведе харема си в Дубай