Пълните хора правят повече секс - вижте защо

02 ноември 2021 | 17:09
10646
4
снимки: Pexels, Instagram
4

Много хора тренират и следят стриктно хранителния си режим поради две основни причини - от желание за добро здраве и за да бъдат по-привлекателни в очите на противоположния пол. 

Е, от скорошно проучване, проведено в здравния департамент на Университета Чапман, стана ясно, че съвсем не е необходимо да бъдем перфектни или по-точно слаби, за да имаме задоволителен полов живот. Всъщност, оказва се, че по-пълните мъже и жени са по-щастливия в интимен план, отколкото слабите. Защо е така?

Според ръководителя на изследването, д-р Дейвид Фредерик, дамите са много по-привлечени от мъже, които изглеждат силни. И определено биха предпочели по-пухкав господин, отколкото мъж с тегло под нормата. Дори мъжете с тегло по-близо до наднорменото или с наднормено, се доближават повече до женския идеал и те биха скочили в прегръдките им, вместо в тези на някой слаб господин.

Изненадващ факт е, че с дамите ситуацията стои по същия начин. Това може да бъде обяснено с желанието на господата да създават поколение с дама, която изглежда здрава и може да роди здрави деца. Също така подсъзнателно мъжете приемали жените с по-високо тегло като по-интересни, а слабите - за може би по-ограничени, тъй като се фокусират твърде много над външния си вид. 

Разбира се, тук трябва да уточним, че и при двата пола става дума за съвсем малко наднормено тегло или по-скоро приблизително наднормено тегло. 

Четете още: 7 съвета как да намерим любовта от една жена, която има всичко

Още по темата

Коментари

4 Иван
  05 ноември 2021 | 14:14 отговор
 

Правилно! Моя приятелка казва: "Мъжете не са кучета, за да им се дават кокали."

 
 
05 ноември 2021 | 21:16

Иванке, спри да се тъпчеш и отслабни, че секса винаги ще е мираж :)))))

3 Stamatis
  04 ноември 2021 | 12:18 отговор
 

Първо какво означава повече секс?! Познавам двойки, за които 3-4 пъти в месеца е много и други, за които 4-5 пъти в седмицата е малко!Такива пишман изследвания за пред списанията са откровено смешни и със съмнителна достоверност!

 
2
  04 ноември 2021 | 11:44 отговор
 

И при вас има цензура. Изтрили сте ми коменатара, явно, защото съм права, което е доказателство, че 90% от сайтчета нямат за цел да поднасят достоверна, проверена информация и да образоват читателите си. Жалко.

 
1
  04 ноември 2021 | 08:15 отговор
 

травестита лилето стаменова явно е 200 кила свиня

 
 
аха
04 ноември 2021 | 08:15

и всички го шибат както завърнат, нали?

Добави Коментар

Най-четени