Райна се влюби в секси ветеринар

23 септември 2021 | 19:38
6816
2
снимки: Instagram
2

Фолкдивата Райна най-накрая полетя на крилете на любовта. Говори се, че гласовитата красавица се среща със свои съгражданин от Сандански повече от година. Името му е Вергил Йерусалимов, а професията му е пряко свързана с най-голямата страст на певицата - животните.

 

Той е ветеринар, но работата му очевидно не пречи на екзотичните почивки с Райна, от които фолкдивата често споделя кадри в социалните мрежи. До неотдавна в профила ѝ присъстваше и снимка с него. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

Именно професията на Вергил го е запознала с певицата. Това се случило, когато Райна имала нужда от ветеринарен лекар за кученцето си и по това време била в родния си Сандански. Така попаднала на бъдещата си половинка. Няколко месеца по-късно домашният любимец на певицата починал. 

Освен от визията на Вергил, Райна била изключително впечатлена от призванието му, тъй като тя обожава животните. Говори се, че красавицата има сериозни намерения към него и дори обмисляла да се задоми и да стане майка. До момента фолкдивата не е коментирала официално отношенията си с Вергил, въпреки че по-рано тази година призна в ефир, че си има приятел, но не пожела да издаде никаква информация за него, дори името му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

Четете още: Доказателството, че Диляна Попова и Асен Блатечки вече не са заедно

Още по темата

Коментари

2 Радка и.
  25 септември 2021 | 22:09 отговор
 

Живейте си живота, напук на злобарите! Красиви и интилигентни млади хора

 
1 да
  24 септември 2021 | 10:27 отговор
 

да и напълни фурната като е виргил

 

Добави Коментар

Най-четени