Автор
Woman.bg

Разкриха: Джъстин Бийбър е виновен за нервния срив на Селена

Селена Гомес бе хваната неподготвена от новината за предстоящата сватба на експоловинката си Джъстин Бийбър и красивата моделка Хейли Болдуин, разкриха американските медии.

Припомняме ви, че двамата се сгодиха юли месец, а сайтът TMZ разпространи новината, че 24-годишният певец и 21-годишната моделка ще минат под венчилото на пищна церемония идната година. Според някои издания обаче това ще е само официално празненство, защото звездите вече тайно са се оженили. Венчавката е била в тесен кръг началото на миналия месец.

Новината за бързото развитие на отношенията между двамата е причината за нервния срив на Селена, който бе последван от хоспитализиране в заведение за лечение на психологчески проблеми и депресии.

View post on Instagram
 

"Селена емоционално се срина от вестта за бързото задълбочаване на връзката на Джъстин. Непрестанните здравословни проблеми направиха Селена нежна и ранима като деликатно цвете. А сегашните разкрития за сватбата я хванаха неподготвена и ѝ нанесоха силен емоционален удар. Джъстин бе нейната първа голяма любов и тя все още не го е преодоляла", разкри източник на сп. "Peoplе".

Припомняме ви, че Джъстин Бийбър и Селена Гомес започнаха да излизат през 2010 година. Те се разделяха и събираха многократно, а началото на тази година се появиха слухове, че звездите са отново заедно.

Те се оказаха неверни и само месеци по-късно Джъстин започна да илиза с три години по-малката от него Хейли.

Четете още: Любопитни факти за любовния роман на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

View post on Instagram
 


Междувременно се появи новината, че самият Джъстин страда за Селена. Не, той не тъжи по отношенията си с нея и не възнамерява да се събира с бившата, но е съсипан, че именно той е причината за емоционалния срив на Гомес.

Джъстин бе заснет да излиза от църквата на своя пастор видимо разстроен, а само ден по-късно бе заснет да плаче в колата си заедно с Хейли.