Автор
Woman.bg

Разкрийте лошите любовници по датата им на раждане

Според нумерологията две цифри са достатъчни, за да разберете дали даден мъж е лош любовник.

Помните ли думите на Саманта от „Сексът и градът“ – „Идеален във всяко отношение, но ужасен в леглото“? За да не попаднете в същата ситуация, пробвайте един трик от нумерологията. Тя наистина може да издаде пониженото мъжко либидо!


Всичко, което се иска, е да узнаете рождената дата на кавалера си. Желателно е да разполагате и с мобилен телефон или лаптоп под ръка, за да изчислите номерологичната му матрица по дата на раждане. В интернет има редица сайтове, в които можете да го направите.

После погледнете графите „Темперамент“ и „Семейство“. Лошо ще е, ако показателите на мъжа в тези графи не са добри, например «0/½». Този човек, ако изобщо положи някакви старания в леглото, ще го направи само в началото. После ще започне да ви възприема като „верен другар“ или ще си потърси любовница за бурни емоции, защото бързо ще изгуби сексуален интерес към вас.

В момента, в който опознае поведението на партньорката в леглото, този тип престава да се интересува и от секса и от връзката като цяло. Има огромна вероятност той да изневери на партньорката, като при това няма да търси разнообразие в секса, а външни разлики. Ако партньорът ви има такъв показател и искате да останете с него, пробвайте да промените външния си вид! Пребоядисайте си косата, направете си нова прическа, променете стила си на обличане. Също така ако изпитвате отслабване в сексуалния интерес на мъжа, ходете по-често на почивки с нощувка. Смяната на мястото и на обстановката дава възможност на партньора да се „презареди“, да засили отново желанието и влечението.

Ние ще ви улесним с таблица, която директно изчислява индекса на съвместимост с половинката ви според датата на раждане и на двамата партньори: