Служители на компанията за производство на секс кукли RealDoll показаха етапи от сътворяването на най-новите модели във фабриката, чийто последователи в Инстаграм надхвърлят 47 000 броя, пише Dailystar.

Според работниците в нея това, което се случва зад стените на фабриката в момента, е революция в производството на секс роботи.

View post on Instagram
 


Компанията разкри пред феновете си в серии от снимки моменти от бурния работен процес, водещ до „раждането“ на секс дружки от последно поколение.

На профила на фирмата в социалната мрежа може да видите всичко – от ошлайфането на реалистични вибратори във формата на мъжки член, през изкусителното оформяне на устните на роботите, до щателното скулптиране на пръстите на техните стъпала.

View post on Instagram
 

Някои от кадрите дори шокират с изображения на роботите отвътре, които до голяма степен се приближават до човешката анатомия.

View post on Instagram
 


"Истинско чудо на техниката", "Произведения на изкуството", "Нямам търпение да посетя фабриката", гласят част от възторжените коментари на последователите.

Базираната в САЩ компания за секс играчки RealDoll бе отличена през 2020 г. като марката с изумителен брой продажби, които са скочили най-много по време на наложената вследствие на пандемията от Covid-19 самоизолация миналата година.

View post on Instagram
 


"Ние сме абсолютно изненадани от тази награда, която за нас означава много", сподели тогава изпълнителният директор на RealDoll, Матю Макмалън. "Благодаря на всички, които гласуваха и ни помогнаха да превърнем тази мечта в реалност", добави още той.

Наложените строги мерки миналата година, които възпрепятстваха социалните контакти между хората по цял свят, доведе до неистов бум на поръчките и търсенето на секс играчки и кукли.

View post on Instagram
 


Наблюдатели по въпроса споделят още, че хората са били готови да платят 1600 - 2100 британски лири на кукла и че интересът бил толкова голям, че от RealDoll тбили принудени да складират съблазнителните роботи, след като глобалната пандемия причинила забавяне на пристигането им от китайските фабрики.

View post on Instagram
 

Четете още: Демоде ли е сексът с жена?