Ребъл Уилсън - актрисата, която през 2020 г. се зарече да свали 35 кг и го направи наистина с много воля, постоянсто и упоритост, ще изпрати чудесната за нея година, по време на която продължи своята трансформация, в компанията на нов мъж.

Австралийската актриса, която освен че успя да отслабне през последните 12 месеца и да подобри здравословното си състояние, постави началото и на редица интересни проекти. А днес тя с победоносен поглед позира пред елхата – в секси тоалет в черен цвят в очакване на една великолепна новогодишна нощ, в която ще се чувства по-красива от всякога. И със сигурност ще е така, защото няма да е сама!

View post on Instagram
 


С типичното си и неподражаемо чувство за хумор, което познаваме от комедиите с нейно участие, чаровната блондинка сподели, че ѝ се иска Той (новият мъж до нея), да бъде увит в лъскава опаковка и да стои сред подаръците под нейната красива елха. Така тя загатна, че ще отброява минутите до настъпването на 2022 г. в компанията на някой, който явно е поискала от Дядо Коледа. Е, надявама се това наистина да е така, защото Ребъл наистина заслужава това!

Въпреки че Уилсън още не е потвърдила официално, че в стомаха ѝ пърхат пеперуди заради ново гадже, всички ние подозирахме това още в началото на декември, когато тя сподели снимка от специално събитие, на което е придружавана под ръка от непознат. По-късно стана ясно, че той е също толкова известен, колкото и тя. Само че двамата се изявяват в две различни сфери. Докато тя е блести и радва зрителите от малкия и големия екран, той се вихри на тенис корта. Стама дума за австралийската тенис звезда Мат Рийд.

View post on Instagram
 

По данни на Hollywoodlife 41-годишната актриса е започнала да излиза с по-младия от нея спортист още това лято. Но връзката между двамата се е затегнала още повече през последните два месеца и сега влюбената двойка изобщо се е отказала от всякакви опити да се крие от папараците.

Своя официален дебют като двойка, макар и да не парадират с това, 41-годишната Ребъл и 31-годишният Мат правят в началото на декември. Той е на червения килим на наградите на Австралийската академия за кино и телевизия. Тогава тя е облечена с къса черна рокля със сребриста декорация отпред, а той - с елегантен смокинг със сако в цвят слонова кост.

„По усмивката ти личи колко си щастлива!“, „Сериозно, Ребъл????? Изглеждаш невероятно! Красива!!!!“, „О, вижте Мати, целият костюмиран!“, пишат възторжени последователи на актрисата.

В галерията от събитието, споделена от Уилсън, Рийд позира свенливо пред камерата. А израженията и на двамата подсказвата, че наистива между тях има нещо повече от приятелство! Как ще се развие връзката им оттук насетне, ще разберем през следващата година.

Четете още: Джулия Робъртс по розови бикини в шестото си десетилетие (снимки)