Автор
Ева Григорова

Рене Зелуегър показа новото си гадже в Instagram, ето какво знаем за него

Рене Зелуегър никога не е афиширала личния си живот, въпреки че може да се похвали с доста романтични връзки. Това лято обаче стана ясно, че последният любим на актрисата е с 10-години по-младият от нея тв водещ Антъни Анстед.

Двамата се запознали по време на снимките на шоуто Discovery + Celebrity IOU Joyride, а искрата на любовта пламнала изключително бързо.

View post on Instagram
 

Досега двамата не са обявили официално връзката си, но първата им обща снимка в Instagram вече е факт. Тя се появи в профила на Анстед. Фотосът е свързан именно с официалния старт на шоуто Celebrity IOU Joyride, който бе този понеделник. “Това е невероятно магичната Рене Зелуегър” - написа Антъни.

На снимката се вижда как Анстед е прегърнал своята любима, а заедно с тях позира и ководещата на предаването Кристи Лий.

View post on Instagram
 


Антъни Анстед e най-известен като ководещ на автомобилното предаване For the Love of Cars. Той започва кариерата си като полицай, но след това решава да се отдаде напълно на страстта си към автомобилите и да я превърне в своя кариера. Анстед има три деца и два брака зад гърба си. Като вторият му брак бе финализиран през септември 2020 г., девет месеца преди да започне връзката си с Рене Зелуегър.

View post on Instagram