Риана се върна при Дрейк

12 юли 2013 | 08:39
7151
4
4

Явно Риана е намерила отново щастието в любовния живот.

Според запознати Рири се е събрала с бившата си тръпка Дрейк, с когото имаха вземане даване малко след първата раздяла с Крис Браун, пише bliasak.bg.

По всичко личи, че изпълнителката изживява пълно дежа-вю, защото и сега тя се връща при Дрейк след като скъса за втори път с Браун. Явно Дрейк я утешава повече от добре, шегуват се почитатели.

Четете още: Риана пее мъртвопияна в караоке бар

"Рири вече вярва, че всъщност Дрейк е единственият за нея и е направила ужасно грешен избор с Крис", разкрива близък до барбадоската перла.

Неотдавна пък Дрейк изрази мнението си, за това че екзотичната красавица е избрала съперника му вместо него. "Срамно е! Двама рапъри каращи се за жена. Той дори не е и рапър, но все пак... срамно е и ме разсейва много от музикалната ми кариера", каза тогава гласно Дрейк, който по всичко си личи, че не може да диша Крис Браун.

Четете още: Визията на Риана - модно попадение или падение?

Припомняме, че преди няколко месеца Риана и Крис Браун се разделиха повторно, след като се събраха, въпреки факта, че рапърът беше упражнил насилие върху певицата.

Четете още: Риана друса дупе (видео)

Коментари

4 Ани
  17 юли 2013 | 16:57 отговор
 

Циганска история с щастлив край ( поне за някои ) ;)

 
3 w w w.buton4e.c o m
  15 юли 2013 | 18:57 отговор
 

w w w.buton4e.c o m Ела и се забавлявай в най-интересният сайт за флаш игри !

 
2 до 1
  12 юли 2013 | 13:11 отговор
 

То от толкова наркотици мозъка й се е подмладил сигурно е на 10 годишен келеш

 
1
  12 юли 2013 | 12:28 отговор
 

Тоя Дрейк оня същия, който си хвърляше парите по пода на някакъв нощен клуб ли беше? Хвани единия, удари другия! Не стига, че са маса грозни, ами и имат акъл, колкото на пиле. Рианата да не се занимава с боклуци, освен ако и тя самата не се смята за боклук.

 

Добави Коментар