Фолкпевицата Роксана за пореден път преживява семейна драма със съпруга си Александър.

Съпрузите, които имат общ син, са започнали все по-често да се карат, а ромската звезда се оказала доста инатлива и с труден характер, пише HotNews.bg. Избраникът на изпълнителката обаче не се въздържа и показа какво прави, когато двамата са се скарали и Роксана не желае да си говори с него.

View post on Instagram
 


След последното спречкване между двамата Александър публикува видео в Инстаграм, на което демонстрира пред феновете как се опитва да развесели обидената си половинка.

За целта Александър е заложил на песента "Една на милион" на Емрах, с която ѝ се обяснява в любов. Роксана обаче се оказва трудна мишена и нищо не може да усмихне опърничавата и упорита изпълнителка, когато е ядосана.

"Ето така някой път си говорим с моето момче, като съм му сърдита. С няколко песни да си кажем нещата и пак го обичам повече от всичко на света", пише Роксана, която може лесно да се цупи, но бързо ѝ минава и прощава.

Той пък ѝ направил страхотна изненада навръх рождения ѝ ден в началото на октомври, като организирал поставянето на няколко билборда с нейния лик в Ловеч. Там двойката живее, откакто си казаха "Да" през лятото на 2017 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Венета Райкова е неузнаваема! (Видео)