Лятото наближава. Сезонът на флиртовете, целувките и сексът. Когато слънцето гали косите ви, а около вас ухае на море, със сигурност ще искате да опитате нещо по-различно в любовната игра. Кога, ако не през горещите летни месеци, които предразполагат да експериментирате със секс на открито. Едно такова място е... плажът.

Ето и някои важни правила, които трябва да спазвате, ако решите да видите, какво е усещането да го направите на пясъка:

Намерете уединен плаж

Ако сте решили да се отдадете на нежни ласки на плажа, то изберете най-напред трябва да се спрете на подходящото място. Изберете по-уединен плаж. Колкото по-изолиран, толкова по-добре. Така ще може да се отпуснете максимално и първоначалното напрежение, че не сте си вкъщи на удобното легло, ще изчезне.

Елате подготвени

Пясъкът може да се окаже и нещо неприятно. Едва ли искате песъчинки да попаднат в интимните ви части. Затова елате подготвени, за да се чувствате комфортно. Вземете голямо олекотено одеало/завивка, където да не попада голямо количество пясък. Освен това носете със себе си и мокри кърпички. Ако не вземете презервативи, то поне носете слънцезащитен крем, който ще ползвате за „смазка“.

Изберете правилните дрехи

Може би искате да изглеждате секси в тази нощ, но също така помислете за нещо, което ще ви е удобно и ще се чувствате комфортно. Може да изберете къси панталонки или широк дълъг летен панталон и потник. Не забравяйте и за това, че може да ви налазят насекоми, затова не носете много изрязани дрехи.

Отделете време за любовната игра

Това, че ще правите секс на плажа, не означава, че нещата трябва да се случат набързо. Напротив. Обърнете внимание на любовната игра. Дайте воля на въображението си!

Изберете подходящата секс поза

Това е важно условие, за де се чувствате в свои води. За да се избегне навлизането на пясък по нежелани места в тялото ви, то вижте коя поза ще е максимално най-удобна за вас, така че гениталиите ви да останат възможно най-далеч от нежеланите песъчинки. Малко е неудобно, но пък е едно различно преживяване.

Ако някой ви види – не се паникьосвайте!

Когато правите секс навън винаги има вероятност някой да ви види. Не се паникьосвайте! Имайте предвид, че това е много вероятно да се случи. Затова, ако точно в този момент правите орална любов, то спрете за миг и поставете главата си върху корема или бедрата на партньора ви. Ако пък половият акт вече е в разгара си, то успокойте темпото и спрете с бурните тласъци.

Спрете незабавно, ако пясък проникне в гениталиите ви

Това не трябва да се случва. Затова, ако усетите, че в гениталите ви има песъчинки, то спрете половия акт. Веднага отмийте „замърсената“ зона с вода.

След секс на плажа, е препоръчително, когато се приберете, да вземете душ. Може и двамата заедно. Така ще се почувствате по-чисти, защото някоя песъчинка може да е останала по тялото ви и да причини дразнене.