Самата истина: 5 неща, с които го принуждаваме да ни изневерява

29 май 2020 | 15:26
66642
7
снимки: Unsplash
7

Вярвате или не – много често ние сами подтикваме половинката си да погледне встрани и дори да ни изневери. Разбира се, има случаи, в които не сме виновни за това, че са ни предали и колкото и да сме се старали, в крайна сметка любимият ни човек е направил грешка. Но нека днес си поговорим за онези ситуации, които карат половинката ни да изгуби интерес към нас и да пожелае друга:

Отдали сме се на инерцията

Любовта е двигател и има нужда от гориво, за да работи. Не можем да очакваме, че човекът до нас ще се старае да бъде винаги атрактивен и интересен за нас, ако ние не проявяваме никакво усилие и просто сме се оставали по течението. Най-голямата грешка е да разчитаме на инерцията и да не се опитваме да вкараме вълнуваща нотка в дните ни заедно. Не забравяйте, че любовта се нуждае от приключения.

мъж

Отдавна не сме онова секси момиче от първата среща

Дами, ако мъжът ви все по-често ви вижда без прическа, малко грим, обезкосмени крака и вместо това му предлагате да ви се „наслаждава“, докато сте по анцуг, намръщени и запуснати, изобщо не търсете вина в него. Погледнете се в огледалото и се запитайте дали дори вие бихте се извели на ресторант и дали намирате, че изглеждате секси. И си отговорете, ама честно. Да, мъжът се влюбва не само във визията, но и в личностните ви качества, но не си позволявайте да не полагате грижи за себе си, дори и да сте заедно от години. Той трябва да се гордее, че сте заедно!

Отказваме да експериментираме под завивките

Ако с партньора ви сте отегчени от секса, който правите, значи се нуждаете от спешна помощ. И ако вие отказвате да експериментирате и да предприемете някаква гореща промяна, съвсем естествено, господинът ще я потърси извън връзката ви. Вие просто не сте му оставили друг избор, а някоя дама, която му е хвърлила око, може би само това чака. Сърдете се единствено на себе си.

мъж, жена

Задушаваме го от ревност

Добре, ясно е, че страхът от изневяра и предателство не се потушава лесно, но истеричното следене на контактите на любимия човек и зоркото око, с което гледате всяка жена, която представлява заплаха за вас, изобщо няма да помогне. Напротив, тези действия могат да подтикнат любимия ви да потърси свободата си. За него ще е още по-сладко да сподели прегръдките си с друга, защото вашето паническо поведение ще го накара да се крие и да изпитва тръпка дали ще го хванете. Не си вкарвайте подобен аматьорски автогол. Ако го обичате наистина, дайте му свобода. Нека общува приятелски с други жена, нека контакта и флиртовете не му липсват. По този начин той няма да чувства нуждата да ви предаде и да прави секс с други, освен с вас.Забравяме го

Тук става дума за онези дами, които са твърдо решени да постигнат всичко, което могат в кариерата си. И никой не може да ги обвинява за това. Съвсем нормално е човек да има цели и да ги гони, а дамите, които имат смелостта да се борят всеки ден, за да успеят в този мъжки свят, са достойни за уважение. Само че те допускат една основна грешка – забравят за любимия си, защото са погълнати от работа и ангажименти. Твърде уморени са, за да бъдат нежни и ласкави към него, когато се приберат вечер вкъщи. Те просто се превръщат в главата на семейството, а мъжът започва да се чувства излишен и ненужен. Ето защо той си намира отдушник в топлите прегръдки на друга жена.

жена

Четете още: Помощ, мъжете ме търсят само за секс!

Още по темата

Коментари

7 Ванеса
  09 ноември 2020 | 01:30 отговор
 

В Япония свирката не се счита за изневяра. Дори имат специални места които са само за свирки без секс. Това са дълги коридори с големи маси на който сядат и си пият като искат някоя жена да им прави свирка си плащат само за свирка но не и за секс.На масата може и други да сядат и да им правят свирки. На никой не прави впечатление защото като седнат не се вижда. Но и хората са свикнали навсякъде в работата колежките да правят свирки на колегите си. Дори и в училищата са свикнали да правят свирки на съучениците си дори и на някой учители. Учителките като си харесат някой ученик се възползват и му правят свирки. Свирката в Япония е като целувката по бузата.

 
6 Гроздето е кисело
  28 юни 2020 | 23:23 отговор
 

Защо жените си мислите, че всички сте домакини, а мъжете сме свине ? Защо трябва да ви издържаме, да сме внимателни с вас, едва ли не да ви носим на ръце ? Срещу какво в замяна ? Да отговоря ли или вече се сетихте ?

 
5 Реалист
  28 юни 2020 | 21:57 отговор
 

Бре,много злоба против мъжете само се чудя от къде се намират толкова магарета дето да се пребиват от работа с малко пари и за капак когато се върнат в къщи е хаус а жена им се чуди какво да ги заяде за да не и зададат някой неудобен въпрос.

 
4 Ма как
  30 май 2020 | 21:23 отговор
 

Направо с нож в гърлото и му крещиш - Изневерявай ми докато ти пера чорапите,те миришат на маргаритки! Пърдежа е страшен..

 
3 Антония
  30 май 2020 | 16:27 отговор
 

Тая статийка от men.bg ли я преписахте? Или платихте на 12-годишен ч*киджия да я напише? Мъжът ако иска жена - гримирана и с прическа и на разполижение 24/7,трябва да е осигурил средства и възможност за това. Но Ганьо не обича да дава, а само да взима.

 
 
Мими
30 май 2020 | 19:10

Евала! Точно така е, но няма кой да си го признае. Пълно е с такива цървули. После плачат нямам гадже, а никоя не ми пуска само секс. Защо ли бе малоумници с огромни претенции?! Карайте си колелцето и си помагайте с ръката, защото друго не заслужавате.

 
...
30 май 2020 | 21:24

Амин ,сестро!

2
  30 май 2020 | 12:53 отговор
 

А някой що не напише статия със заглавие "200 причини да се отвращаваме от него". 1. Гледа на теб като на прислужница - "Дай ми!", "Донеси ми!" ... 2. Гука си с мама денонощно, а на теб ти се стряска, че не било почистено до перфектност. 3. Не пипа нищо вкъщи. 4. Засяга се, когато му кажеш, че светът не се върти около него. 5. Очаква от теб 24/7 готовност от теб да се занимаваш с него. 6. Размотава се щастливо извън къщи, а когато ти искаш да прекараш няколко свободни часа ти звъни през 15 мин и пита кога най-после ще се прибереш. 7. Когато му кажеш, че се държи невъзпитано, се обижда и те напада злобно словесно. И още много много многоо ...

 
 
...
30 май 2020 | 21:25

Амин и на теб сестро!

 
амин
05 юни 2020 | 18:50

Ами не пери! Дебелей само!А като като те питат, ти какво допринасяш за семейството - аа как, аз съм домакиня. Амин толупи, държат се с вас точно както заслужавате. Да не забравите да си вземете котки

1 Evnuhova
  30 май 2020 | 01:31 отговор
 

Значи хем влажни пички, хем две...а някои сливи няма кой да ги обрули :(

 

Добави Коментар

Най-четени