Автор
Ева Григорова

Само три месеца след раздялата с Джиджи, Зейн си търси пълничко и закръглено гадже

Зейн Малик се сдоби с профил в сайта за запознанства WooPlus, само три месеца след като се раздели със супер модела Джиджи Хадид.

28-годишният изпълнител е решил да се впусне в търсене на любовта в сайта, който описва услугата си като “платформа, в която закръглените хора могат да намерят любовта и да ѝ се насладят”.

През 2016-а година Зейн сподели пред сп. Billboard, че харесва “по-пълни жени”. “Харесвам момичета, които са леко пълнички в дадени области - в хубавите области. Харесвам по-пълни жени” - бяха точните му думи.

WooPlus използва специална технология за разпознаване на лицето на своите потребители, а в интернет изтече клип, на който се вижда как Зейн взима участие в предизвикателство в платформата.

В сайта за запознанства популярният изпълнител се е регистрирал под името “Зед”, а на кадрите се вижда, че доста отдавна не е бръснал своята брада.


Зейн имаше шест годишна връзка със супермодела Джиджи Хадид, а двамата са родители на тяхната дъщеричка Кай. Връзката им приключи скорострелно, след като майката на Джиджи Йоланда обвини Зейн в насилие. Изпълнителят бе осъден на 360 дни пробация, а съдът разпореди още той да посещава курс за управление на гнева. На Зейн му бе забранено да контактува с Йоланда, както и с бодигарда, който станал свидетел на свадата. Въпреки присъдата изпълнителят отрече обвиненията.


Инцидентът се случил в дома на Зейн и Джиджи в Пенсилвания, докато моделката имала работен ангажимент в Париж. Според изпълнителят Йоланда влязла в къщата му без да го предупреди и единственото нещо, което той е искал да направи е да защити дъщеря си. Близки до двойката тогава разкриха, че напрежението между Зейн и Йоланда ескалирало, след като певецът заподозрял свекърва си в това, че снабдява таблоидите с новини около бременността на Джиджи.