Не е нужно да чакате новогодишната нощ, за да си направите най-хубавия подарък! А какъв ще е той, можете да видите в нашия секс-хороскоп.

Стрелец (23 ноември — 21 декември)


Връзката ви явно се развива, сега се чувствате много по-уверени с половинката си. Но най-парадоксално се оказва, че колкото по-сериозни са отношенията ви, толкова по-внимателно се държите вие, сдържайки любовните си пориви. Причината е ясна, вие неволно се страхувате да изгубите дори и малка частица от най-ценното за вас – вашата свобода. Сексуалните ви апетити нарастват, но вие все така се опитвате да изглеждате хладнокръвни, гледайки мъжкото тяло – което несъмнено е съблазнително!

На какво разчитате подсъзнателно? На това, че страстта ще избухне от само себе си, като тлееща жар при внезапен порив на вятъра. Тогава няма да ви се наложи да поемете отговорност за първата крачка. Много жалко! За да избегнете на сто процента грешките и неудобните моменти, ще трябва изобщо да не правите любов. Зарежете съмненията и искайте за рождения си ден заслужения подарък – секса, който наистина искате.

Козирог (22 декември — 20 януари)

През този месец неочакван обрат ще ви тласне да се разделите с някои привични за вас неща, възгледи и убеждения. И по-добре! Тези промени ще бъдат полезни за връзката ви, ще я освободят от ненужния баласт. Ако някой смята, че ви липсва пламенен темперамент, то разбира се се заблуждава – партньорът ви ще се убеди в това в най-скоро време. Впрочем, ако вече сте направили избора си, то половинката ви е наясно, че вие сте Жена с главна буква, че трябва да ви се посвети изцяло и безусловно. Вашата интуиция винаги ви помага да разпознаете истинските чувства и намерения на партньора, така че няма да бъдете излъгани.

За да възнаградите половинката си, започнете любовната прелюдия сами – мълчаливо, действайки само с жестове. За това наистина не са нужни думи – първо разкопчайте горното копче на ризата, после продължете надолу... Единственият уместен звуков акомпанимент ще са вашите стонове.

Водолей (21 януари — 20 февруари)



Последният месец на тази година ви изпълва с небивало въодушевление – на каквото и да посветите сега своите старания и усилия, ще го правите със страст, вдъхновение и удоволствие. Но как ще се отрази това на интимния ви живот? Изглежда дори и в тази деликатна и чувствена сфера сега се ръководите по-скоро от интелекта си, отколкото от емоциите или животинския си инстинкт. Затова мъжът първо ще трябва да покори ума ви и чак после да завоюва сърцето и тялото ви.

Ако искате, предайте му един ценен съвет – за да постигне успех (и секс) с вас, винаги е по-добре да се държи открито, директно и честно. Да покаже желанието си, да си признае „Искам те“ - в това няма нищо обидно нито за него, нито за вас. Напротив, заобикалките и редуванията на многозначителни паузи и сложни комплименти ще доведат само до това, че ще зачеркнете този обожател от списъка си.

Риби (21 февруари — 20 март)

Имате спешни задачи, които трябва да изпълните преди новогодишните фойерверки. Очакват ви фирмени партита и модни мероприятия – през този месец постоянно сте пред публика и сте въодушевени от успеха си. Но какво ще каже секс-хороскопа за вашия интимен живот, дали тези светски ангажименти няма да го избутат на заден план? Често казано има известен риск. За да не се изгубите в предпразничния водовъртеж, трябва от време на време да си правите паузи, за да дойдете на себе си.

Впрочем с вашата чувствена натура това няма да е особено трудно. Любовта за вашия зодиакален знак е истински култ, свещен и леко мистичен. Трябва само да дадете воля на еротичните си фантазии – ясно е, че имате предостатъчно такива! - за да се превърнете незабавно в „златна рибка“. Точно в този момент онзи, който иска да ви спечели, може да хвърли въдицата си. Само че през този месец ще се окаже, че е „клъвнал“ самият рибар, а вие просто ще се наслаждавате на улова си.

Овен (21 март — 20 април)



Навиците често ни спасяват в ежедневието и дори могат да ни създадат известен комфорт. Но ако твърде дълго се въртим в кръг, срещайки се с едни и същи хора и преживявайки отдавна познати емоции, в енергийните ни канали ще настъпи застой. Това може да се каже най-вече за връзките, в които с времето моторът сякаш „заглъхва“. Кой мотор ли? Сексуалният разбира се.

За вашия зодиакален знак този двигател е особено важен. Вие сте активна натура, а въображението ви постоянно генерира нови и нови еротични сюжети, които сте готови да реализирате. Това е и потенциален изход от ситуацията – пробвайте нещо ново, сменете обстановката, правете екстремен секс, наситете кръвта си с адреналин. Общо взето използвайте всички приятни за вас начини да съживите либидото си. Ако нищо не помогне, с леко сърце отидете там, където слънцето е по-ярко и тревата по-зелена.

Телец (21 април — 20 май)


В началото на всяка връзка влюбените са свързани в един синхронен омаен танц. Но после, когато мине време и връзката започне да се развива, двамата партньори трябва да положат усилия, за да поддържат общия ритъм. Без това дуетът ви едва ли ще звучи в унисон. Във всяка двойка понякога се случва някой да направи грешна стъпка, но това обикновено не е проблем – при желание можете да възстановите хармонията.

Ако още в началото на декември сте имали чувство за любовен дисонанс, то към средата на месеца външните обстоятелства и вашият опит ще ви открият нови хоризонти. Ще си върнете нежността и страстта, само намерете време да напуснете за малко града и да отидете сред природата. Идеален вариант е да се заключите двамата в заснежена вила, да изключите телефоните си, да отворите бутилка шампанско и да правите любов на свещи.

Близнаци (21 май — 21 юни)



„Бързай бавно“ - трябва да признаем, че тази скучна пословица изобщо не е в репертоара ви и дори може да ви подразни. Особено ако става дума за интимния ви живот – вие сте енергични и изобретателни, не се спирате почти пред нищо, ако виждате желаната цел. И сега сте толкова вдъхновени от любовта си, че сте готови да хукнете към финиш-линията, без дори да дочакате сигнала за старт.

Но именно през този месец звездите ви съветват да бъдете по-внимателни. Пробвайте мислено да се пренесете до тази финална точка, към която се стремите. Там ви очакват цветя, възторжена публика, духов оркестър и златен медал. И после какво? Ако искате продължението да е също толкова вълнуващо, колкото това, което преживявате в момента, не бързайте. Стилът „бавен секс“ ще ви достави не по-малко удоволствие от бурната, но краткотрайна връзка без прелюдия и продължение.

Рак (22 юни — 22 юли)

В любовта всеки от нас търси идеала си – партньора, който може да ни дари с истинско щастие. Но не по-маловажно е да знаем и обратните примери и да отбягваме предварително обречените връзки с неподходящи хора. Предупреден означава въоръжен – срещу случайните хора и ненужните разочарования.

И така, да изходим от обратното. Чувствителните Раци са абсолютно несъвместими с егоцентрични партньори, склонни към нарцисизъм и „дърпане на одеялото“ само за себе си. Ако ви ухажва великолепен Лъв, внимавайте – сред представителите на този знак често се срещат класически „нарциси“. Освен това едва ли ще се чувствате комфортно с почитатели на суинг-секс и други сексуални практики, поставящи под въпрос взаимната ви вярност. Какво обаче ще е подходящо за вас? Пробвайте различни униформи – много е възможно подобна ролева игра да ви се хареса.

Лъв (23 юли — 23 август)

Началото на декември ще ви зарадва с нова вълна добро настроение, ентусиазъм и жизнени сили. Затова звездите предупреждават партньора ви – внимание, не дърпайте Лъва за опашката, защото у него са се събудили страстният ловец и жестокият хищник! Но вие се ръководите не само от опасните си пориви – изтънченият ви вкус за естетика ви тласка да усъвършенствате партньора си, така че той ще усети колко е приятно да бъде обграден от грижите ви.

В леглото ви харесва „да си играете с плячката“ - ще се престорите на гальовно котенце, с готовност ще оставите партньора си да прояви инициатива, ще му позволите да повярва, че именно той играе водещата роля и дори да се възгордее леко от това... Но ще последва внезапен скок, яростна борба, следи от лъвски зъби и нокти по кожата – и над саваната ще проехти вашият ликуващ вик.

Дева (24 август — 23 септември)

Вашият знак е един от най-достойните в зодиака. Изборът и мнението ви винаги са категорични, включително и в любовните отношения – всичко или нищо! През декември звездите ще ви карат да се колебаете между тези два крайни варианта – ще ви се струва, че трябва да вземете решение веднага и че няма да има път назад. Либидото ви също ще е ту във връхната си точка, ту на нулата.

Всъщност в живота и особено в любовните отношения има много повече нюанси, отколкото само черно и бяло. Вашият партньор ще трябва да прояви много търпение и нежност, за да уталожи съмненията ви и да ви върне душевното равновесие. Помогнете му малко – подскажете му коя ласка смятате за най-интимна. Ще видите, че след един силен оргазъм всичките „съдбоносни решения“ ще изглеждат доста по-иначе.

Везни (24 септември — 23 октомври)

Вашият секс-хороскоп за декември изглежда доста апетитно – либидото щедро ви насища с жизнена енергия и ако в момента се чувствате по-добре не на крак, а в леглото, далеч не е заради студа навън или грипната епидемия. Това напълно устройва и партньора ви. Няма основания да се притеснява, че ще му изневерите, защото сега искате просто без излишни уговорки и разправии да правите любов с него.

Ако ви се стори забавно, предложете на половинката си една проста игра – всеки път да правите секс по нов начин. Това предизвикателство стимулира много въображението и ще ви позволи да пробвате различни пози, аксесоари и играчки, да разберете какво възбужда най-много всеки от вас и да си съставите списък с най-сполучливите си открития.

Скорпион (24 октомври — 22 ноември)

Вие трудно се поддавате на опити да ви заблудят и мразите да ви лъжат. Няма никакъв смисъл хората да се преструват пред вас, особено ако става дума за партньора ви, камо ли в леглото. Чувствителният ви слух веднага ще улови и най-малката фалшива нотка, а тялото ви ще отреагира на всеки неискрен жест. Такива са правилата на играта с вас – вие сте много независими и сте способни да реализирате най-възбуждащите си фантазии, така че никой не може да оспорва вашата водеща позиция в леглото!

Сега това е вярно с двойна сила – в интимния си живот вие се наслаждавате на властта си и можете да правите с партньора всичко, което поискате. Вие обичате да доминирате и не е проблем да си позволите понякога да бъдете малко авторитарни. Все пак това е просто игра – ролева, с преобличане или със секс-играчки. Единственото важно в случая е играта да възбужда и двамата.