В разгара на зимния сезон, след като еуфорията около празниците вече поутихна, а навън се вихрят яростни студове, повече от всякога жадуваме за топлина, нежност и... горещи страсти. Ето защо, докато стихиите на първия месец от годината бушуват с всички сили, ние ще ги обуздаем с жар и парещи емоции между... чаршафите.

За тази цел поднасяме на вниманието ви един своеобразен секс календар за всеки от останалите дни на януари, с който да разнообразите и разгорещите страстите на интимния си партньор така, както подобава за началото на една нова година.

5 януари

Раздавайте се! Бъдете страстни и горещи. Целувайте го навсякъде. Приложена на всяко от онези деликатни кътчета, френската целувка върши чудеса!

6 януари

Притиснати през целия уморителен ден в „менгемето“ на зимните обувки, стъпалата и краката изпитват особено голяма нужда от отмора вечерта. Нежен масаж на стъпалата ще донесе жадуваното облекчение, а и ще възбуди и някои други точки от вашите тела.

7 януари

Не чакайте, не мълчете, действайте! Навън е зима, мрачно е и почти сте отвикнали да говорите, докато прекосявате пътя от работата към дома. Приберете се, стоплете се и отпуснете душата си. Шепнете на ушенце палави и мръсни думички на любимия си, които ще разгорещят страстите му до краен предел. Със сигурност отдавна чакате момента, в който най-после да му разкриете сексуалните си фантазии. Говорете му прелъстително и пикантно. За целта снижете гласа си с два тона от обичайното. Добавете лек смях и задъханост, гарнирани с премрежен поглед.

8 януари

Писнало ви е от тежкото зимно облекло? Изненадвайте го със секси тоалет за вечеря. Вместо да се преобличате в обичайните домашни дрехи след работа, изберете нещо по-така, по-олекотено, по-различно и възбуждащо (например закачлива рокличка или къси панталонки с атрактивен топ с голо рамо). Ще се изненадате как вечерта от мудна и безинтересна ще стане динамична и пълна с изненади.

9 януари

Съблечете се бавно пред него. Без значение дали за да се преоблечете, да влезете в банята, или просто да си легнете. Уверете се, че той ви наблюдава (макар и с крайчеца на окото си) и сваляйте дрехите съзнателно по-бавно, една по една, включително бельото. Ако някоя част от облеклото ви има по-сложна закопчалка, още по-добре. Останете само по коса, хвърлете му леко свенлив поглед и вижте какво ще последва.

10 януари

Да го направим бързо! Бързият секс сще ви сгрее мълниеносно след студа навън. Освен това той също си има своите преимущества. А ако сте се подготвила предварително, оргазмът ще бъде просто взривяващ!

11 януари

Игра на Сляпа баба! Закрийте му очите и си поиграйте с тялото му, така че да не може да се досети какво ще направите в следващата секунда. А можете да го помолите да завърже нещо върху вашите. Ще се изненадате по колко различен начин се усеща всяко едно докосване. Най-добре е в играта на Сляпа баба вместо обикновена кърпа, която да сложите на очите си, да използвате специална секси маска.

12 януари

Облечете пуловера му. Събрали сте достатъчно студ навън и имате нужда от топлата прегръдка на неговите големи дрехи. Те са достатъчно широки, за да ви обгърнат като пашкул и да ви наситят с неговия аромат. Това ще ви напомни за допира до неговото тяло, а него самия ще изпълни с нежност към вашата уязвимост.

13 януари

Протягайте се. Демонстрирайте отново и отново пред погледа на половинката си прекрасните форми, с които Бог ви е дарил. Достатъчно сте се свивали през целия ден в този януарски студ. Изпъвайте гърба си като котка и после се изпъчвайте напред, навеждайте се или се пресягайте "в опит" да стигнете някаква висока кутия в шкафа. Всеки трик в случая ще проработи. А ако сте и подходящо облечени, ще получите и бонус точки.

14 януари

Не се обличайте веднага след баня. Стига с тези досадни дебели дрехи! Все пак, вече не сте навън, под снежната вихрушка, нали? Вместо това се поразходете с леко пристегнат халат или с оскъдна кърпа около тялото. Комбинацията от лека голота и изкусително облекло ще събуди желанието му „да ви нападне“.

15 януари

Омръзнало ви е от пингвинската походка, която сте принудени да прилагате всеки ден навън, маневрирайки между кишите и хлъзгавите участъци навън? Овладейте котешката походка! Разчупете ханша, така че леко да се поклаща наляво и надясно. Сега ви е паднало. Ще се получи съвсем естествено, ако просто поставяте единия крак пред другия. Не забравяйте да държите тялото изправено, а гърдите – леко прибрани. Бъдете сигурни, че погледът му ще се задържи там, където трябва.

16 януари

Преметнете косата си върху едното рамо. Достатъчно сплескана е била под вълнената ви шапка навън. С кокетни жестове отмятайте непокорните кичури. Този малък жест ще ви накара да изглеждате някак палава и в същото време невинна – комбинация, на която никой мъж не може да устои.

17 януари

Съблазнете го под масата по време на вечеря. Както по филмите – събуйте крака си и бавно, с въртеливи движения го придвижите нагоре по крачола към слабините му и надолу към глезена му.

18 януари

Възседнете го, докато чете телефона или вестника, за да му разкажете някаква случка. Шляпнете го леко по задните части и го изгледайте одобрително отгоре до долу. Всяко подобно действие ще разгорещи страстите.

19 януари

Еротичен масаж, моля! Докато е седнал пред телевизора, приближете се към него и започнете бавно да разтривате раменете и врата му, за да го сгреете от студа навън. Подобно нещо сваля натрупаната умора и е в състояние да възкреси всяка връзка. Между другото, можете да го масажирате не само с ръце, но и с други части от тялото си – езика, устните и т.н.

20 януари

Облизвайте се и похапвайте със страст! Сметана, захарен сироп, течен шоколад, пудра захар, шампанско... Всичко, което ви дойде на ум, поднесено в леглото по онзи еротичен начин, ще го подлуди!

21 януари

Погалете очите му с ново секси бельо. Стоплете емоциите от зимното му ежедневие с нещо сгряващо и възбуждащо! Няма как да не включим и секси бельото сред женските хитрини за съблазняване. Ефирните прозрачни материи, дантелата и чорапите с жартиери са класика в съблазняването, на които никой мъж не може да устои.

22 януари

Купете си нов парфюм и го дайте на гаджето си да гвдъхне от него. След това го накарайте да открие коя част от тялото ви сте парфюмирали с него...

23 януари

Помолете го да ви донесе хавлия след душа, така че да ви види гола, мокра и настръхнала, копнееща за топлина.

24 януари

Оставете го да ви види как лягате в леглото, облечена само по бикини...

25 януари

След работа минете през супермаркета и си купете сладолед на клечка за десерт. Когато приключите вечерята, започнете да го смучете и облизвате пред него.

26 януари

Преди гаджето ви да се прибере, махнете пухкавите и меки възглавници от леглото си, сложете ги на пода и си направете импровизирано легло. Когато той влезе, излежавайте се в него чисто гола.

27 януари

Посрещнете го на входната врата с коса, сплетена на плитки, и „облечена“ само по любимата му шапка с козирка например.

28 януари

Да си поиграем? Предложете на партньора си да играете гол Туистър. Гарантираме, че ще прекарате времето си много приятно и доста ще се посмеете.

29 януари

Подарете на партньора си еротична вана или масаж, които приятно да го сгреят от януарския студ. Постарайте се да създадете предразполагаща атмосфера – свещи, ароматни масла, съблазняваща музика, затоплени кърпи.

30 януари

Организирайте си еротична филмова вечер. Можете да подготвите няколко горещи филма и да подканите партньора да избере кой ще гледате. Почти сигурно е, че скоро действията във вашия хол ще заприличат на тези от снимачната площадка.

31 януари

Посветете този ден само и единствено на вас двамата и на нещата, които ви доставят най-голямо удоволствие. И преди да сте започнали да обяснявате как нямате време или на кого да оставите децата, си спомнете старата максима – има ли желание, има и начин!

Четете още: Лицето разкрива любовния нрав на партньора ви