Кучешката поза е сред най-харесваните от мнозина. Изследване показва, че 35% от жените и 30% от мъжете обичат да практикуват най-много нея в спалнята.

Сексологът и експерт Анабел Кейт разкрива как да направите кучешката още по-добре.

Нестандартно


„Опитайте се да я направите в поза лъжичка, докато той ви държи с ръце. Кучешката обикновено се свързва със страстта, но вие опитайте по-романтично и страстно. Легнете и двамата на една страна, вместо да коленичите. Версията с лъжичката ви дава възможност да си шепнете, да и да се целувате по време на проникването”, съветва сексологът.

По-силен оргазъм

Няма нищо лошо в бързия секс от време на време, но ако отложите кулминацията, тя ще бъде още по-силна. Затова ако партньорите заложат на по-дълга любовна игра, то края ще бъде още по-запомнящ се.

Контакт с очите

По време на кучешката партньорите не са особено свързани емоционално един с друг. Но откраднатите погледи може да помогнат не само да се увеличи сексуалното напрежение, но и да се почувства емоционална близост.

„Един от големите проблеми на тази поза е, че тя не включва зрителен контакт, който може да е ключов елемент при правенето на чувствен секс. Именно той прави обстановката наистина интимна. Само, защото не сте изправени един срещу друг, не значи, че не може да се гледате. Опитайте се да погледнете мъжа си през рамо или пък да използвате огледало – това е едновременно възбуждащо, а и романтично. Нека си признаем, даже малко извратено”, казва Анабел.

Секс играчка

Стимулирайте максимално много ерогенни зони у една жена. Това увеличава шансовете ѝ да стигне до оргазъм. Няма нищо по-страхотно от един малък вибратор по време на кучешката, който допълнително да стимулира клитора на жената.