Секс практики по света, с които жените подлудяват мъжете в леглото

Чудите се как да разнообразите интимния си живот? Каним ви да се запознаете с някои необичайни практики, които жените от други страни използват, за да стигнат с партньора си до нови и неподозирани висоти на удоволствие от секса.

Япония



Живописна и необичайна азиатска страна, която е отворена за всичко ново. Японците нямат понятие за норма в секса, предпочитат разнообразието и експериментирането.

Японските любовници обичат да избират необичайни места за секс: превърналото се за много двойки по света в рутина действие под завивките в мисионерска поза се смята от мнозина за банално и скучно. Но в същото време японците спазват закона и ако искат секс във влака или в пробната на магазина, отиват в специални любовни хотели. В тях можете да намерите много необичайни стилизирани стаи - например "каюта на кораб (стаята дори се люлее малко, сякаш на вълни) или "кола в изкуствена гора". Има дори напълно неочаквани локации – НЛО или "пещера" на дъното на морето.

Обединени араски емирства



Пренасяме се в Близкия изток и разглеждаме една от най-ярките страни – ОАЕ. Обединените арабски емирства са изобилна, богата и мистериозна страна. Може да ви изглежда, че тук жените са прекалено затворени и скромни, но определено ова кътче от земята може да се похвали с едни от най-древните техники за съблазняване. Освен това арабските жени са убедени, че техният начин да възбудят мъжа е в пъти по-ефективен от обичайните техники, възприети в европейските страни.

Те използват етерични масла с афродизиаци - специални вещества, които засилват сексуалното желание. В Емирствата вярват, че такива масла имат магически свойства и че всяко притежава своя собствена сила и интензитет, както и че различните аромати създават различни ефекти. Местните жени знаят как да избират комбинации за различни желани ситуации - от спокойна интимност до силна възбуда. Сандалово дърво, иланг-иланг, мускус, кехлибар - всички тези аромати имат удивителен стимулиращ ефект.

Индия



Страната, в която е написан известният трактат за любовта и похотта - Камасутра. Така че не е изненада, че индийците знаят всичко за качествения секс. Особено много усилия и време индийците отделят на любовната игра - и тук не става дума за 15-20 минути, както сме свикнали да си мислим. Любовната игра може да продължи с часове, предизвиквайки интерес и възбуждайки до непонятни предели и двамата партньори. Индийските жени умело редуват различни усещания: ухапване, леко надраскване, целуване и нежни милувки с устни и ръце.

Германия



Една от местните особености е интимността на обществени места. Според проучвания на общественото мнение повече от 90% от полово зрелите германци мечтаят да правят секс на някое необичайно място. Плаж, парк, гора, планина, тревни площи.

Този интерес към секса на публични места се разбира дори и от законодателите: германските закони са доста лоялни към проявата на интимност на обществени места. И ако вземете всички предпазни мерки, други граждани да не станат свидетели на самия полов акт, никой няма да ви накаже или глоби. Това не се счита за обществено безредие.

Франция

View post on Instagram
 


Съвременните французойки се интересуват все повече от тантрическия секс, доверявайки се все повече на техниките на тази древна ориенталска практика по време на интимност. Например дихателни техники в унисон, когато трябва да дишате с партньора си в един и същи ритъм за известно време. Друг важен момент е дългият контакт с очите, който е важно да се поддържа през цялата практика.

Като цяло тантричният секс е по-скоро интимност, просветление и духовно удоволствие, което олаче, както показва опитът на практикуващите гоу помага на физическото удоволствие да достигне до нови и разстърсващи нива на наслада от съприкосновението на двете тела. Не забравяйте, разбира се, култовата за френските жени френска целувка – французойките смятат, че това е най-добрият начин да възбудите и да се свържете с партньора си.

Четете още: 4 тантра практики за разтърсващ секс