Здравейте,

Имам връзка с едно момче, но всичко е само на сексуална основа. Как да разбера дали изпитва нещо повече към мен? Виждаме се вече 6 месеца! Искам да продължа да предизвиквам интереса му…

Благодаря Ви предварително!



Здравейте,

Ще отговоря на въпроса Ви по малко езотеричен начин.

Има различни нива на енергия. Сексуалната енергия - която идва от гениталиите, сърдечната - която идва от сърцето, интелектуалната - която идва от главата.

Доколкото разбирам от писмото Ви, в момента вие изграждате отношения само на сексуалното ниво и не ги развивате на по-високо ниво.

Ако още в самото начало сте поставили сексуални рамки на отношенията си, те много трудно могат да се премахнат.

Трябва съвсем откровено да определите какво точно искате от човека насреща!

Например: Искам да сме двойка, да излизаме заедно, да живеем задно, да почиваме заедно и пр. Или пък, искам да сме сексуални партньори, приятели, той да ми помага в работа и т.н.

Когато за самата себе си определите какво искате, бъдете открита и смела и го кажете на партньора си! Ако той има желание да е с Вас и да градите по-дълбоки взаимоотношения, той ще Ви го каже. Ако не, поне ще знаете истина и ще имате избор - да продължите с опитите да го спечелите или да спрете дотук.

Според коментарите на много хора в рубриката Секс уроци разбирам, че те доста често очакват да им се случи някакво чудо, вярват, че има някакви трикове, с които можеш да повлияеш на партньора си.

Има трикове, но те дават резултат в много краткосрочен план и в крайна сметка всички се оказват губещи. И се губи най-скъпият ресурс на света – времето!

Така че, това, което Ви предлагам е да поемете риск да изкажете своите очаквания и желания и да бъдете готова да чуете и приемете всички възможни отговори.

Сексуална връзка като тази може продължи максимум три години. И обикновено, ако тя се гради само на основа секс, мъжете са тези, които по-често определят кога и как ще се виждате.

Жена от своя страна трябва винаги да поддържа имидж - да изглежда добре, да се държи добре и да не изисква нищо друго от секс и забавление.

Това е начинът да продължите подобна сексуална комуникация. Но сигурна ли сте, че не заслужавате много повече?

Опитайте да поговорите с него и бъдете смела! Знам, че не винаги е лесно, но си заслужава да го направите! След време ще го оцените!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.