Семейна съм, на 44 години, но имам връзка от три години с друг мъж. Според него съм любовта на живота му, която е чакал и открил в мое лице.

И след всичко това ми изневери с друга. Опитах се да простя, но нямаше как да не съм заядлива и досадна на моменти/другата го търсеше непрекъснато/. Той твърдеше, че няма нищо към нея, било просто секс.

И така започнахме да се опитваме да закърпим връзката. Винаги съм мислела,че съм широко скроена и мога да простя дори това, но...уви месец, два три, аз все намирах повод да го нападна или да го клъвна за това, което ми причини. Но това беше до преди няколко дни, когато ми заяви,че вече няма чувства към мен и иска да се разделим. Ако искам, сме могли до си останем само приятели. Опитах, не става! Целият ми ден, целият ми живот е подчинен на него. Сега не намирам смисъл да се събуждам сутрин...

Здравейте,

Искам да Ви отговоря с една приказка. Някога живеел един цар. Всеки ден в неговото царство нещо се случвало – и хубаво, и лошо. Всеки път царят много силно преживявал тези неща, докато накрая започнало да го боли сърцето.

Извикали най-добрите лекари в цялото царство. Всички се опитали, но не успели да намерят начин да го излекуват.

Накрая дошъл един лекар от чужда страна и донесъл една малка кутийка. Всички започнали да се присмиват на наивността му – „Как ще излекуваш царя с тази кутийка?”.

Когато го попитали какво има вътре, той им отговорил: „Пръстен”. Те още повече започнали да го подиграват: „Мислиш ли, че царят няма злато и брилянти, та си решил, че твойто пръстенче ще му помогне?”

Той спокойно отговорил: „Пръстенът не е златен, той е от обикновен метал, обаче е вълшебен”.

Царят поискал да види чуждоземеца и го извикал в покоите си. Взел кутийката с пръстена, сложил го на пръста си, погледнал непознатия и го попитал: „И сега какво ще се случи?”

Лечителят му отговорил: „Започни да мислиш за своите проблеми и болката, която изпитваш в момента. След това свали пръстена и прочети какво пише отвътре”.

Царят направил това – помислил си за всичките свои страдания и болка, завъртял пръстена и видя че там пише: „И това ще мине”.

Така че, това, което изпитвате в момента е само малка част от живота Ви. Важното е да простите и да бъдете благодарна за тези три години любов. Той, както и Вие, имате право да бъдете щастливи.

Ние никога не знаем какво е най-доброто за нас. Възможно е, тази раздяла да се окаже, че мъжът на живота Ви е истинският Ви съпруг. Възможно е тази раздяла да е прелюдия към нова среща, с нов мъж… Ще разберете, когато му дойде врмето.Вярвайте в това.

Пуснете го, благодарете му, простете и продължете да вървите напред. Кой знае, може би точно сега Вашият живот започва!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.