Здравейте,

Преди около 10 години претърпях животоспасяваща операция, след която вече не съм същата! За да преборя прогресивно развиващия се рак в тялото ми, при операцията отстраниха всичко, което ме правеше жена! И от тогава до днес аз само съществувам! Щастливо омъжена съм за човек, който беше с мен и преди да преживея кошмара! Но сексуалният ни живот е пълна трагедия! Въпреки всичко той е до мен и ми е верен! Искам да знам възможно ли е жена в моето положение да изпитва удоволствие от секса? Аз от самото начало съм си втълпила, че повече не мога да правя секс, въобразявам си, че от това изпитвам непоносима болка /а не е така/. Всичко се случва в главата ми и не знам как да го преборя! Искам всичко да се промени, за да се чувства добре любимият ми мъж, който го заслужава повече от всички на света!


Здравейте,

Вие сте преживяла може би едно от най-трудните неща, които могат да сполетят жена.

Знаете ли, има една легенда, която гласи – „Там в небето, където живеят щастливите души, имаше една душа, която каза на другите – „Искам да позная какво значи болка и прошка, какво значи любов и щастие. Тук в небето живеем в пълно щастие, но не можем да чувстваме”. Тогава другите души й казаха, че трябва да отиде на земята. Едната от тях каза - „Аз ще бъда твоята майка и ще те изоставя, когато си съвсем малка, а ти трябва да се научиш на прошка”. Друга душа й казала – „А аз ще бъда твоя баща, който ще те излъже, а ти ще трябва да се научиш на доверие, независимо колко пъти ще те подведат”…”.

Колкото по-трудни ситуации избираме, толкова повече неща можем да научим. И щом сте попаднала в тази трудна ситуация, значи можете да се справите с нея.

Болестта е директно свързана с „неприемането” на женското начало. По време на война, когато на хората са ампутирали ръце или крака, но не им е било казано, те са имали усещане за крайниците си в продължение на седмици. Това е така, защото т.нар. ефирни тела си остават.

И при дами, при които женските органи са били премахнати, енергията на тези органи остава същата. Оргазъм се случва на физическо и енергийно ниво. И вие можете да изпитвате удоволствие от клитора и вагината. Вие сте права – всичко е във вашата глава.

Вселената Ви е дала много жесток урок – дошло е времето да заобичате жената в себе си.

Започнете да разглеждате тялото си и го помолете за прошка, простете и на самата себе си. Това е важно! Едва след като „простите” ще можете да започнете да живеете.

Вие сте ЖИВА! Докато имате сърце – вие сте ЖИВА! Повярвайте в това. Душа ни прави живи. Доверете се на себе си и на душата си и поискайте отново да се почувствате Жена, вие го заслужавате!