Само след 2 дни светът ще се търкулне като черно-бяла топка, защото на 11-и юни започва поредното Световно първенство по футбол.

Цял месец мъжките погледи ще следят краката на Кристиано Роналдо повече от твоите и гърдите на Самуел Ето'о (защото посреща топката с тях), въпреки твоя стегнат бюст.

Е, не унивай, това има и своите хубави страни, защото:

- ще можеш да говориш по телефона най-малко час;

- ще имаш време да се видиш с всичките си приятели;

- ще успееш да посетиш най-страхотния спа-център и да се поглезиш цял ден без излишни обяснения;

- 6-те часа пазаруване и купчината касови бележки ще бъдат подминати без много въпроси;

- ежедневните ти посещения във фитнеса, където инструкторът все по-често се съблича и не се интересува от футбол, няма да предизвикат съмнения...

Сещаме за поне още дузина приятни неща, които можеш да правиш, а условието е единствено да не посягаш към Неговото дистанционно.

Но дори и да се присъединиш към любимия си мъж пред телевизора, няма да съжаляваш, защото по терените в ЮАР ще тичат едни от най-атлетичните и секси мъже в света.

По този повод смятаме да ти представим нашата собствена селекция за предстоящата надпревара, а накрая ти ще можеш да избереш своя капитан на най-сексапилния отбор по футбол в света.

Започваме с първите двама играчи:

Кристиано Роналдо

Възраст: 25

Отбор: Португалия

Секси плюсове: известен е колкото с невероятния си контрол върху топката, толкова и с перфектната си форма. Неслучайно стана рекламно тяло на бельото с марка Armani, а върху релефните му коремни плочки можеш да си изпечеш пържола или бекон.

Неведнъж са свързвали Роналдо с популярни мацки като Парис Хилтън и дори Ким Кардашиян (не вярваме, ама...), но последната му изгора е италианската моделка Рафаела Фико, която го е оплела с пищните си къдрици. Едва ли това ще продължи дълго обаче, като имаме предвид колко палав е младият португалец.

Червен картон: Кристиано понякога прекалява с метросексуалността – натрапчиви комбинации с дрехите, чанта-плик на Gucci, огромни украшения. Освен това ни се струва леко глуповат след няколкото интервюта и изказвания, които сме гледали, но това е субективно мнение.

Лукас Нийл

Отбор: Австралия

Възраст: 32

Секси плюсове: роден е в Австралия, въпреки че повече от 15 години се подвизава във Великобритания. В него има една уникална смесица от груб чар и сладка усмивка, на която едва ли можеш да устоиш.

В перфектна форма е, но е трайно обвързан – през 2008-ма дългогодишното му гадже Линдзи Морис му роди близнаци.

Червен картон: защитникът не се задържа задълго в един и същи отбор и все е в движение.