Може би не си забелязала, но Световното първенство по футбол тази година определено ще се запомни с изключително слабото си съдийство.

Не един и двама съдии се превръщаха в 23-и играч на терена досега, но ние повече се вълнуваме от футболистите и по-специално – от техните секси характристики.

Ето и следващите двама в нашия отбор от атрактивни момчета:

Гонзало Игуаин

Възраст: 22

Отбор: Аржентина

Секси плюсове: Латиноамериканецът е роден във Франция, защото е потомствен футболист – баща му играел през 80-те години на Стария континент.

Има страхотно тяло, но все още не го е показвал в достатъчно реклами и фотосесии, което, надяваме се, ще се промени скоро.

Червен картон: Абсолютен мачо – сменя жените в леглото си почти толкова бързо, колкото краката си при някой финт с топката.

Играе в Реал Мадрид като нападател, а испанските таблоиди доказват, че е такъв и в личния си живот – около него е пълно с мацки. Има и предпочитан тип: пада си по дългокраки блондинки.

Бени Фейлхабер

Възраст: 25

Отбор: САЩ

Секси плюсове: Освен, че има перфектно тяло и невероятни очи, във вените му тече интересна кръв. Бени е потомък на евреи, емигрирали от Австрия в Бразилия по време на Втората световна война. Роден е в Рио де Жанейро, а когато е на 6, семейството му се мести окончателно в САЩ.

Играе като нападател, а от известно време е в Европа.

Червен картон: Предпочита да пази личния си живот в тайна, поради което не е много ясно дали е обвързан или не.

Този мистериозен образ е доста секси, но от друга страна се носят слухове, че така Фейлхабер се възползва от всяка ситуация да завоюва ново попълнение в леглото си.

Освен това все още към него няма интерес от страна на някой от европейските грандове, но може би ЮАР 2010 ще му помогне в това отношение.