Сексидолът от турските сериали Джан Яман се влюби в италианка

Джан Яман, известният турски актьор, и италианската тв водеща Дилета Леота са най-новата светска двойка, писа италианското издание Chi. В последния си брой списанието публикува снимки на целувки и милувки между двамата по време на 5-дневния им престой в хотел в центъра на Рим.

Яман, който е популярен и у нас с участието си в продукцията "Свободен дух", беше в Италия, за снимките на тв реклама. Той е подписал и договора си за участие в главната роля в новия сериал за пирата Сандокан, писа Lupa.

View post on Instagram
 

В профила си в Инстаграм мускулестият красавец публикува кадри от снимачната площадка с Йозпетек, а след това благодари на фенките си с кадър от хотелската си стая в Рим.

View post on Instagram
 

Актьорът дори раздаде автографи на свои почитателки, което пък му донесло глоба от 400 евро за „неспазване на междуличностната дистанция“.

Дилета Леота също публикува в профила си снимка от хотелска стая, придружена с откровението: „След един ден работа, да намериш букет цветя в стаята си те кара да заспиш с усмивка“.

View post on Instagram
 

Според изданието, двамата влюбени са се разделили в неделя сутрин, когато Яман е отпътувал обратно за Турция, а Дилета трябвало да се яви на стадиона за тв хрониката от мача „Рома“ - „Интер“.