Автор
Woman.bg

Сексуални игри за празничната нощ: През шпионката

Продължение

През шпионката

Ето още едно полезно мнение от наши читатели: „Веднъж правихме секс на стол, който стоеше пред голямо огледало. Гледката беше много възбуждаща и вълнуваща. Струваше ни се, че някой ни наблюдава, макар че бяхме самите ние. Огледалото позволява да видите себе си и партньора в нова светлина, да видите реакциите на ласките и докосванията си, което е много възбуждащо. Оттогава насам често ползваме огледало за еротична игра. Особено колоритна е гледката на орален секс. За да имат и двамата партньори добра видимост, най-добре да се случва в поза 69“.

Друга читателка е измислила игра без участието на огледало: „Разбрахме се с мъжа ми той да ме гледа през процепа на вратата как се преобличам. Постарах се да го правя възможно най-еротично и започнах да се възбуждам от самия процес. Мъжът ми пък изобщо не можа да издържи до края на шоуто и ми се нахвърли. Правихме спонтанен секс на пода, бърз акт, който май беше най-хубавият от доста време“.

Когато ви се струва, че някой може да ви „хване на калъп“ или да ви шпионира по време на секс, в кръвта започва да играе коктейл от окситоцин и адреналин. Той въздейства на дела за възбуждане в дясното полукълбо на мозъка и ерогенните зони стават по-чувствителни. Затова процесът позволява да изпитате много повече удоволствие, отколкото при стандартен акт.

Ако не можете да се престрашите да правите секс на обществени места, купете си голямо огледало, шпионирайте се един друг как се преобличате, как се къпете или как мастурбирате. Можете да измислите редица похотливи сценарии за повишаване на сексуалния градус.