Сексът е на 18-то място сред факторите за щастлив брак

27 октомври 2014 | 08:26
12932
1
1

Началото на всяка връзка е изпълнено със страст, но след няколко години съвместно съжителство двойките споделят какво поддържа техния брак и изненадващо сексът е на 18-то място.

В изследването участват 2000 семейни двойки, които са женени от най-малко десет години. Резултатите показват, че за щастлив брак най-важна е искрената комуникация. Това е първият съвет, който "ветераните в брачния живот" дават на по-младите партньори, решили да предприемат тази стъпка.

Четете още: За или против секса на работното място?

Противно на мнението на "по-зелените двойки" сексът изобщо не е най-важното за една хубава и дълга връзка. Добрият секс се нарежда на 18-то място в списъка с 20 фактора, които поддържат брака. Преди него са търпението, честността, уважението и верността.

Много важно е и умението на двойките да правят компромиси. Само 1% от анкетираните споделят, че физическата хармония е ключът към щастливия им брак. По-важно е да имате чувство за хумор, да си прекарвате добре заедно, никога да не си лягате скарани, а проблемите винаги да се решават далеч от спалнята.

Четете още: Жените вече ще тренират за оргазми

Още по темата

Коментари

1 олигофрена
  29 октомври 2014 | 00:33 отговор
 

оле тия путки как ше ги чукам

 

Добави Коментар

Най-четени