Кадрите от филми и фотосесии, на които влюбени двойки правят любов във вода, предизвикват завист и възхищение.

Толкова е красиво... Но дали в реалния живот това занимание е също толкова хубаво? И как да подходим към него? Нека потърсим отговорите на тези въпроси заедно.

Първо трябва да се отбележи,че водата поема част от теглото на тялото и позволява да пробвате пози, които са неудобни и трудоемки в леглото. При това атмосферата (вълни, природа, капки по тялото) разпалва страстта до краен предел.

Но сексът във вода си има и своите минуси. Сред тях са рискът да простудите половите си органи и да развиете инфекция. Освен това естествената смазка бързо се измива от водата, а водата не става за лубрикант. Ще трябва да си купите от аптеката изкуствен. Още нещо – ако сте решили да правите любов във вода, не се отдалечавайте много от брега, избягвайте секса при силни вълни и проверявайте дали презервативът не се е изхлузил.



И така в последните топли дни, подготвяйки се за плажни любовни игри, вземете си надуваем дюшек и топка. И започнете шест пози, които ще ви доставят неземно удоволствие.

Поза 1

Изберете си място с равно и не хлъзгаво дъно, където водата да ви стига до гърдите. Иначе партньорът ви ще изпитва неудобство по време на акта. От вас се иска да обгърнете тялото му с крака, а от него – да ви придържа за дупето. Не се притеснявайте, че ще му тежите – във водата ще бъдете поразително лека. И въпреки малката амплитуда на движенията ще изпитате страхотно удоволствие.

Поза 2

Ако сте отседнали в хотел, през нощта можете да поплувате в басейна му. Тези водоеми обикновено имат стъпала, които ще са ви от полза. Партньорът сяда на едно от стъпалата, а вие го възсядате с отпусната назад глава. За тази поза ви трябва силен и издръжлив мъж. А от вас не се иска нищо, освен да се отпуснете и да се наслаждавате на акта.


Поза 3

Необходим реквизит – надуваем дюшек и мъж. Легнете на дюшека по корем, така че дупето ви да е на ръба му. Партньорът се намира зад вас, държейки ви за краката или за задните части. Най-важното при тази поза е да не губите равновесие и да се държите здраво за дюшека – иначе ще потънете и отплувате далеч от партньора. Мъжът пък е добре да не се впуска в твърде големи по амплитуда движения, защото презервативът може да се изхлузи.

Поза 4

Подходяща е за плавно спускащо се дъно. Партньорът сяда, вие сядате върху него. В тази поза вие сте доминиращата фигура, тъй като определяте темпото и честотата на движенията. Пробвайте да се облегнете леко назад – така ще изпитате още по-силни усещания.

Поза 5

За тази поза ви трябва надуваема топка и песъчливо дъно. Пясъкът е необходим, за да заровите и двамата крака в него и да се задържите върху топката. Не влизайте много надълбоко – водата трябва само да покрива топката. Легнете върху нея по корем с изпънати ръце и крака, партньорът ляга върху вас. Вие ще се подпрете с ръце на дъното, а той – или на пясъка, или на раменете ви.

Поза 6

Ще ви се стори най-сложна от всичките, тъй като изисква известна ловкост. Трябва да легнете настрани, подпрени на лакът. Долният крак се сгъва, а горният се вдига. Партньорът застава пред вас на колене.