Серизно? Краят на една приказка: Гришо окончателно заряза Лолита?

15 юли 2021 | 11:04
10485
6
снимки: Instagram
6

Разделени ли са Григор Димитров и милиардерската наследница Лолита Османова? Това се питат феновете на двойката от няколко дни насам. Слухът за крах в отношенията между Гришо и рускинята се появи след рождения ѝ ден, когато стана ясно, че тенисистът не е присъствал на празненството.

Сега обаче се появи още един фактор, който бихме казали, че е доста красноречив в днешно време. Може би вече бившите влюбени са спрели да се следват взаимно в Инстаграм, заради което феновете заключиха, че с връзката им е свършено. За последно двамата бяха забелязани заедно в началото на юли в Монте Карло, а любопитен факт е, че те никога не са публикували обща снимка в социалните мрежи. Единствено сме виждали сторита, в които показват любовта си един към друг, но и това се случваше рядко. 

Друг факт, който все повече ни води към мисълта, че Гришо и Лолита вече не са заедно, са снимките ѝ от Кан, от които ясно личи, че не носи годежния пръстен, който тенисистът ѝ беше подарил. Не е известно дали наистина Димитров е сложил край на връзката им, дали не са се разделили по взаимно съгласие, или всичко е просто слух и двамата все още са заедно. Вероятно времето ще покаже какво точно се случва между тях. 

Четете още: Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха

Още по темата

Коментари

6 Ристю
  17 юли 2021 | 19:38 отговор
 

Може да изкараш кауня от 'аскуу(Хасково), но не можеш да изкараш 'аскуускуту от кауня!

 
5
  16 юли 2021 | 15:08 отговор
 

Сефте. Ще го ебе некоя друга.

 
4 Чичето на чичо
  16 юли 2021 | 09:59 отговор
 

Grigore, izlagash se veche

 
3 каун
  16 юли 2021 | 09:35 отговор
 

Дерзай плешив златотърсачке все ще пристанеш на някоя богата.

 
2
  15 юли 2021 | 22:17 отговор
 

по скоро тя му е набила шута

 
1 Бивш от НСГП
  15 юли 2021 | 12:25 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен Нагъл и Крайно Егоцентричен Мангал. msbrico.

 
 
Бивш от НСГП
15 юли 2021 | 12:25

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
16 юли 2021 | 15:09

срал съм ти в устата бе, дългосвирещ.

Добави Коментар

Най-четени