Автор
Веселина Петрова

Шаманът Дурек за принцесата на Норвегия: Марта е моята мечта

Коронавирусът затвори границите на света и раздели мнозина от любимите им хора. В тази неприятна ситуация се оказаха и 48-годишната принцеса Марта Луиза и нейният приятел – 45-годишният холивудски шаман Дурек (Дерек Верет).

Самият Дурек обаче е на мнение, че раздялата им няма да бъде дълга. В интервю за немското издание Bunte шаманът споделя, че планира да живее в САЩ с Марта, както и че „сватба може и да има”.

„Марта е моята мечта. Не си представям живота без нея. Планираме да живеем заедно, но не в Норвегия, а в САЩ”, казва Дурек.

View post on Instagram
 

Миналото лято пресата съобщи, че принцесата е запознала приятеля си със семейството. А той сподели в интервю, че се разбира с близките на Марта много добре.

Романът им стана център на внимание и предизвика доста противоречиви мнения. Преди да срещне Дурек, Марта Луиза е имала 14-годишен брак с Ари Бен, от когото има три деца. През 2017 г. двамата се разведоха, а на 25 декември Ари се самоуби.

Дурек пък има доста лоша репутация. В различни свои интервюта той твърди, че може да лекува рак, да възкресява от мъртвите, че е предсказал атентатите от 11 септември.

View post on Instagram
 

Малко преди САЩ да затворят границите си, Марта Луиза се видяла с Дурек, което предизвика вълна от недоволство в родината ѝ. Обществото я осъди, защото не е помислила, че поставя в риск родителите си, децата и другите членове на семейството. „Нима това е престъпление? Трябва да мислим за любов. Марта просто искаше да види любим човек. Не смятам постъпката ѝ за престъпление”, контрира негативите Дурек.