Ще правите секс в кола? Не забравяйте тези 3 важни неща

На всекиго се случва да се отдаде на малко лудост от време на време. А пък често страстта и внезапното желание за секс може да ни свари на не толкова подходящо място, но пък толкова много желаете партньора си, че не ви се иска да пропуснете възможността за едно бързо (или не чак толкова бързо), дори и в колата. Е, ако пък сте решили съвсем целенасочено да правите секс в кола, ето 3-те най-важни неща, които не трябва да забравяте:

Тайната е в подходящото място

Не бъдете аматьори и не го правете на обществен паркинг. Постъпете разумно, като изберете достатъчно усамотено място, на което възможността да имате зрители или по-лошо - да бъдете забелязани от някой полицай, е нищожна. Ако имате спокойствие за това, ще разполагате с безценно спокойствие, което ще ви помогне да се отпуснете много повече.

Облечете се умно

Не че ако сте с панталони, партньорът ви няма да ги съблече със скоростта на светлината, но все пак, ще бъде много по-удобно, ако заложите на рокля или пола. Излишно е да уточняваме, че е добре те да са широки, за да имате възможност за действие, без да се притеснявате, че дрехата ви ще се скъса.

Пунсете климатика

Запотените прозорци направо крещят: "Тук се прави секс!", така че не ви съветваме да оставяте положението без контрол. Пуснете климатика, за да може когато обстановката бъде прекалено нажежена, да не се запотяват стъклата. И да не привлечете внимание.

А сега е време за действие!

Четете още: Сминдух за 1.50 лв. прави мъжа ви бог в леглото!