Автор
Ива Петрова

Ще вдигат ли скоро сватба Нина Добрев и Шон Уайт

Откакто канадската актриса с български корени Нина Добрев и трикратният олимпийски шампион по сноуборд Шон Уайт се събраха, двамата се превърнаха в една от най-любимите звездни двойки по света.

За това, че са заедно, за първи път се заговори в началото на 2020 г., а в края на същата година подозренията на всички се потвърдиха. В рамките на тези две години, които двамата соделят един с друг, Нина и Шон успяха да посетят редица интересни кътчета по света и да направят последователите си свидетели на много красиви и спиращи дъха гледки.

View post on Instagram
 

С напредването на връзката им обаче е напълно нормално да се породят и въпроси от типа на този дали скоро двамата няма да се замислят и за нещо повече от съвместно съжителство, а именно за годеж, а защо не и сватба.

В интервю за E! News Шон Уайт не дава потвърждение за подобни планове в близко бъдеще, но и съвсем не изключва тази възможност. “Времето ще покаже. Нещата между мен и Нина се развиват страхотно и съм развълнуван от факта, че мога да се фокусирам върху нашата връзка, отношенията със семейството и приятелите ми.”

View post on Instagram
 

Всъщност все пак връзката между двамата е достигнала до определен етап. От интервюто научаваме например, че Шон вече се е запознал с майката на нашето момиче.

Сред най-вълнуващите пътешествия на двамата из света, е било това до Франция, разказва спортистът. А това е така, защото тъкмо там двамата са се срещнали с майката на Нина.

Най-милите, неотменими и безценни моменти за Шон Уайт са тези, прекарани заедно със семейството и най-близките и обични на сърцето му хора, разкрива още той.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето какво още освен пръстен получи Златка на Миконос (Снимки и Видео)