След раздялата с Блатечки Диляна Попова лекува раните в друга мъжка компания

След като станя ясно, че Диляна Попова и Асен Блатечки са се разделили, синеоката красавиця вече е свободна птица, лекуваща разбитото си сърце.

Според мълвата причина за разрива на връзката между двамата се оказали изтекли скандални разкрития за чатове на Блатечки с други момичета.

View post on Instagram
 

За да не мисли за тези неща, красавицата теши мъката в компанията на двама добре познати от света на родния шоубизнес мъже - Ники Илиев и Орлин Павлов. "Ах, колко много красота на едно място", възхищават се последователите на Диляна и ѝ вдъхват кураж бързо да превъзмогне по-бързо неприятната история с Блатечки.

View post on Instagram
 

Въпреки че Диляна запази стоическо мълчание по въпроса, тя не отрече слуховете, а съвсем наскоро "развърза езика си", но донякъде. В интервю тя призна, че Асен и синът им Борил се разбират чудесно и че доста време прекарват заедно.

Наред с това Попова не скри надеждата си, че все още вярва в любовта и в силата ѝ да задържи двама души заедно, напук на забързаното всекидневие и въпреки изпитанията, пред които всеки от нас ежедневно се изправя.

View post on Instagram
 

Четете още: Диляна Попова най-накрая разкри дали е с Асен Блатечки?