След раздялата с Блатечки Диляна Попова лекува раните в друга мъжка компания

13 октомври 2021 | 12:18
8936
6
Снимки: Instagram
6

След като станя ясно, че Диляна Попова и Асен Блатечки са се разделили, синеоката красавиця вече е свободна птица, лекуваща разбитото си сърце.

Според мълвата причина за разрива на връзката между двамата се оказали изтекли скандални разкрития за чатове на Блатечки с други момичета.

За да не мисли за тези неща, красавицата теши мъката в компанията на двама добре познати от света на родния шоубизнес мъже - Ники Илиев и Орлин Павлов. "Ах, колко много красота на едно място", възхищават се последователите на Диляна и ѝ вдъхват кураж бързо да превъзмогне по-бързо неприятната история с Блатечки.

Въпреки че Диляна запази стоическо мълчание по въпроса, тя не отрече слуховете, а съвсем наскоро "развърза езика си", но донякъде. В интервю тя призна, че Асен и синът им Борил се разбират чудесно и че доста време прекарват заедно.

Наред с това Попова не скри надеждата си, че все още вярва в любовта и в силата ѝ да задържи двама души заедно, напук на забързаното всекидневие и въпреки изпитанията, пред които всеки от нас ежедневно се изправя.

Четете още: Диляна Попова най-накрая разкри дали е с Асен Блатечки?

Още по темата

Коментари

6 Кати
  22 октомври 2021 | 05:59 отговор
 

Много жалко,ако наистина са се разделили!красива жена!Дано се съберат пак!

 
5 Евиза
  14 октомври 2021 | 20:24 отговор
 

Какви простаци Не мога да повярвам ,че са нормални това са абсолютни комплексари само те говорят обиди и простотии един мъж със самочувствие никога

 
4 Бук
  14 октомври 2021 | 14:18 отговор
 

Красивите жени знаят какво искат къде да го намерят и как да си го вземат ,но само умните знаят как да го използват ,. Дилянчето притежава тези умения

 
 
14 октомври 2021 | 14:39

По- точно - курвите знаят кво искат и как да го постигнат!!!???

3 Хафте
  14 октомври 2021 | 13:45 отговор
 

Абе коя хубава и много ебл,,ва жена ще остане на сухо жените обичат да сменят буталото по често защото така подържат сливата по сочна Много много не се замислят като усетят сърбеж бързат да го почешат На вързано куче и свободна жена никакво доверие

 
2 Боко
  14 октомври 2021 | 11:03 отговор
 

Ония че е селяк ясно, ама тия мъже? Педи компания.

 
1
  13 октомври 2021 | 16:18 отговор
 

ЕБАСИ МАЙКАТА,ТОЯ СПАРУЖЕН СТАРОК БЛАТЕЧКИ ТРЯБВА ДА ЧЕРПИ ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА МУ Е ПУСНАЛА ИЗОБЩО,НЕ ДА БЪРЗА ДА И КРЪШКА!!!!

 

Добави Коментар

Най-четени