Никой не би оспорил факта, че спортът ни помага да бъдем по-красиви, стегнати, тонизирани и щастливи, но замисляли ли сте се как той се отразява на половия ви живот? Защото определено има връзка между активностите, които извършваме във всекидневието и представянето ни между завивките. Със сигурност, ако сте лениви и не се движите през деня, то и в секса няма да сте особено темпераментни и страстни. За щастие можете да поправите това и ние ще ви предложим няколко спорта, които ще ви помогнат да се превърнете в отлична секс партия.

Йога

Няма какво да се лъжем, мъжете обичат гъвкавите момичета. Освен това, ако не сте толкова активни физически, йогата е добро начало. Този спорт ще ви помогне да бъдете по-самоуверени, спокойни и физически ще бъдете далеч по-издръжливи. Да не говорим колко вдъхновение можете да почерпите от йога позите.



Латино танци

Латиното е горещо и ще накара кръвта ви да закипи. Тези танци са изключително страстни, а и ще ви помогнат да се разделите с излишните килограми, тъй като са интензивни. Препоръчваме ви да ги практикувате с партньора си.

Пол денс

Как изглежда жената-мечта в очите на един мъж? Ами, доста често тя е на пилон. Да оставим настрани фантазиите на партньора ни и да обърнем внимание върху ползите от самия спорт. Танците на пилон спомагат за заздравяването на мускулите и определено допринасят за скорострелното горене на калории. Също така те ще ви накарат да поработите и върху грациозните си движения.



Аеробика

Този спорт ще ви помогне да бъдете много по-активни, пластични и разбира се – по-слаби. Ще ви зареди с енергия и неусетно ще се превърнете в истинска секс тигрица.

Колоездене

Знаете ли, че можете да достигнете до оргазъм, когато карате колело? Този факт се дължи на търкането в седалката и интензивното въртене на педалите, което спомага за забързването на кръвообръщението. Карайки колело, вие ще си доставите удоволствие, ще стопите килограмите и ще имате много по-голямо желание за секс!

Четете още: Най-горещите секс пози от "Игра на тронове"