Признайте си го – ако сте сънували нещо, което сте запомнили, непременно се чудите какво ли предвещава този сън, понякога търсите значението му в съновници. Анализирахме няколко женски сънища и открихме 10 поличби, че ни очаква секс. При това доста скоро.

Катастрофа

Вие сте шофьорка и сте направили автомобилна катастрофа насън? Когато се събудите, забършете студената пот и се пригответе за… бурен секс. Скоро съдбата ще ви срещне с непознат, който ще се влюби във вас от пръв поглед. Очаквайте страст, незабравими щастливи минути и блаженство.

Диня

Нали знаете, че най-вкусното в този голям плод е скрито под дебела кора? Вие разрязвате динята, вдишвате аромата й, отрязвате си парченце, отхапвате и се наслаждавате на вкуса… Вече сигурно ви е ясно, че този сън предрича секс с човек, който дълго не е могъл да ви признае, че иска да се сближи с вас физически и да ви достави удоволствие. Така че динята насън предсказва наслада наяве.

Бомба

Сънували сте как гръмва бомба? Значи скоро ще преживеете неочакван бум на страстта. Гледайте само да не ви „пръсне мозъка“ – запазете трезвата си преценка.

Камила

Корабът на пустинята е символ на издръжливостта и неуморността. Камилата напредва бавно и сигурно към набелязаната цел. Ако сте сънували това животно, значи много скоро ще срещнете мъж, отличаващ се с невероятна сексуална енергия.

Сбиване

Били сте се насън? Удряли сте мъжа си? Налагали сте с юмруци познат или непознат човек? Този сън е добър знак, който предвещава приятно запознанство (ако сте се били с непознат) с интимно продължение; внезапен прилив на страст (ако сте се били със свой познат); или сдобряване след кавга и бурна нощ при двойка.

Змия

Наяве това влечуго не е особено приятно, но насън… Ако сънувате змия, която се припича на слънце, ще срещнете грижовен и нежен мъж, с когото ще прекарате много приятна нощ. Но не се предоверявайте на партньора и бъдете готови той да ви „ухапе“.

Люлка

Да се люлееш на люлка си е удоволствие дори и наяве. Насън люлката символизира радостта, откритостта, емоционалността. Ако се люлеете заедно с любимия си човек, очаквайте любовни приключения и бурна страст, която ще ви завладее изцяло и за известно време ще замъгли разума ви.

Мечка

Това силно животно наяве е по-добре да не го срещате. Но ако го виждате насън, значи ви престои среща с мъжествен господин, отличаващ се с огромна физическа и сексуална мощ. Насън сте бягали от мечка, но тя ви е настигнала? Значи наяве ще правите секс на място, което не е особено подходящо за подобни занимания. Това разбира се е рисковано, но пък и толкова вълнуващо…

Слон

Това огромно животно е символ на стабилността, здравината, състоятелността, кариерния ръст и признанието на околните. Ако сънувате, че се возите на слон, значи скоро ще се запознаете с млад, но напълно самостоятелен човек, връзката с когото ще приключи със сватба. Ако пък във вашия сън слонът е вирнал хобота си – очаквайте любовни авантюри.

Танци

Танцували сте насън? Възможно е наяве да криете сексуалната си енергия. Отпуснете се, скоро ще срещнете партньор, който ще ви води в този „танц“ меко, нежно и настойчиво, ще ви показва онези стъпки, които ще ви помогнат да се разкриете и да се научите да се наслаждавате на споделеното движение.