Съпругът ми има сериозен проблем, а аз не спирам да му изневерявам

07 декември 2022 | 08:07
10742
3
снимки: Unsplash
3

На този свят няма нищо по-сложно от любовта и отношенията между двама души, които са взели решението да градят семейство заедно. Да, на пръв поглед звучи чудесно да откриеш сродната си душа и да прекараш всеки ден от живота си с нея. От друга, знаем че любовта, дори и споделената, има много подводни камъни. И когато страстта между партньорите се изпари, те са поставени пред сериозно предизвикателство. И най-често тази трудност е по-тежка за единия от тях, който или слага край на връзката им, или...прави това, което е направила нашата героиня:

"Повече от две години в живота ми има любовник. Срещаме се често в апартамента му или в хотел и правим страхотен секс - такъв, какъвто със съпруга ми не сме правили от много, много време. И знам, че се нуждая от него. 

мъж, жена

Този човек не означава нищо за мен. Не изпитвам чувства към него, но правим невероятен секс. Дава ми това, което в брака ми липсва. Със съпруга ми имаме проблеми със секса от няколко години насам. Причината е в това, че той започна да изпитва трудности и има еректилни проблеми, които сякаш не желае да разреши. Въпреки че много пъти сме говорили на тази тема и съм го молила да потърси съвет от лекар. Обичам го и никога не съм искала да му изневеря.

Заедно сме от 15 години и наистина държа на брака ни, но той явно не ме желае. Години наред правех какво ли не, за да върна искрата между нас, но без успех. И ето че преди две години се запознах с мъж, с когото изпитах силно привличане. Отношенията ни се развиха бързо и не мислех много преди да си легна с него. От тогава поддържаме единствено сексуална връзка, което ме устройва, тъй като от една страна запазих брака си, от друга вече получавах секса, който ми е необходим. 

мъж, жена

Не мога да скрия, че се чувствам ужасно, защото не искам да предавам съпруга си. Толкова много го обичам, но какво друго мога да направя, когато той не ме желае и не иска да потърси помощ?", С.

Какъв би бил вашият съвет към героинята ни? Дали принципът "и вълкът сит, и агнето цяло" е добър в този случай, или най-удачното решение е раздяла?

Четете още: Честият секс състарява? Наистина ли трябва да намалим любовта, за да удължим живота си?


Още по темата

Коментари

3
  12 декември 2022 | 20:41 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ С ДНЛ ФЕНТЪЗИ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ПОКРАЙ ТОВА С НАШИТЕ СЪВЕТИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН С РЕАЛНИ ИГРАЧИ В СПОРТА ЗА ДА НИ НАМЕРИТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА ИЛИ ИЗПИШЕТЕ ДНЛ ФЕНТЪЗИ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВОТО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 1000! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 
2
  10 декември 2022 | 23:35 отговор
 

АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНИ ПАРИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТП МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 
1 Рианка
  09 декември 2022 | 14:36 отговор
 

Вибратор?

 

Добави Коментар

Най-четени