Съпругът ми ме напусна, но не мога да спра да спя с него

28 януари 2023 | 12:47
23799
3
Снимки: Unsplash, Pixabay
3

Откакто съпругът ми ме напусна, продължавам да се съгласявам да правя секс с него, защото много ми липсва. Постоянно се обвинявам за тази моя слабост и се чувствам като лека жена.

Аз съм на 35 години, а той - на 36. Бяхме женени в продължение на десет години и се надявах, че ще създадем семейство. Преди осем месеца той ми каза, че иска отново да бъде сам. Бях съсипана и седмици наред плаках, за да заспя.

Точно когато започнах да се чувствам по-добре, той ми се обади, за да ми каже, че му липсвам. Каза, че иска да поговорим и ме покани на гости. Когато го видях, всичките ми чувства се върнаха.

зависимост

Поговорихме си за старите времена на бутилка вино и си легнахме. Той каза, че това ще ни помогне да се сбогуваме.

Сексът беше най-добрият, който бяхме правили някога, защото беше страстен и интензивен и част от мен си мислеше, че след това той ще промени решението си и ще поиска да се съберем отново.

Но той не го направи. И след като си тръгна, се чувствах празна и самотна.

Следващия път, когато ми се обади, отново правихме секс, защото отново не можех да му устоя. Това продължи месеци наред и аз осъзнах, че думите му не означават нищо. Аз не му липсвам, той просто ме използва, когато му е скучно или е самотен. За него аз не съм нищо повече от момиче на повикване. Сега вече се чудя дали някога ме е обичал. Чувствам, че се връщам назад, а не вървя напред. Той продължава да разбива сърцето ми отново и отново.

зависимост

Знам, че трябва да прекъсна този модел. Посъветвайте ме какво да направя и как да изляза от този капан.

Психологът отговаря:

Чувствата на любов и привличане не изчезват за една нощ. А сексът с бившия може да е едновременно вълнуващ и познат - страхотна комбинация. Тъй като обаче бившият ви знае, че все още го обичате и искате да си го върнете, той се възползва от това.

зависимост

Вие му позволявате да го прави. Това е така, защото любовта наистина може да бъде като опиат. Най-добрият начин да забравите за него и да си върнете контрола е да се откажете от него. Блокирайте го и му дайте ясно да разбере, че това не може да се повтаря повече, защото унищожава самочувствието ви и ви пречи да продължите напред. Кажете на себе си и на него, че заслужавате много повече от това.

Помолете приятел за подкрепа. Може да ви бъде полезно да намерите професионална помощ, за да преодолеете трайно тази зависимост.


Четете още: 8 сигурни признака, които подсказват, че мъжът ви изневерява

Още по темата

Коментари

3 ...
  01 февруари 2023 | 00:23 отговор
 

оближи му и задните бузи

 
2 кози рог
  28 януари 2023 | 22:14 отговор
 

Вие не искате да го оставите...макар че, той ви използва като безотказен резервен вариант...(безплатна жрица)Така е по-лесно, без проблеми и отговорности...с познатият партньор не се ангажира с нищо.Употребява ви като вещ,и после вече не сте му нужна.Леко момиче??? Не...те имат някаква стойност...на тях им плащат...те си тръгват и забравят,до следващият.Вие не уважавате себе си...затова и той не ви уважава.Лишили сте се от чест и достойнство.Ако пък искате този секс...защо се оплаквате и се чувствате зле???Правете като него...беше ми хубаво и чао чао.Намерете си друг партньор, който да ви цени, уважава и обича.А секса...той е черешката на тортата.

 
 
чичо Жоро
04 февруари 2023 | 23:11

"Ако пък искате този секс...защо се оплаквате и се чувствате зле???Правете като него...беше ми хубаво и чао чао.Намерете си друг партньор, който да ви цени, уважава и обича.А секса...той е черешката на тортата." И аз това се питам...? Хем и се иска...а пък после се оплаква!?

1
  28 януари 2023 | 19:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3100 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени