Съпругът ми скри от мен, че ще вземе майка си с нас. Тя съсипа ваканцията ни

10 август 2022 | 15:10
21466
4
Снимки: Unsplash
4

Повечето от нас чакат с нетърпение ваканцията си. Подобно беше и при Марина от София. В един момент обаче тя спря да се радва на планираното пътуване, когато научи, че съпругът ѝ ще вземе със себе си и своята майка. Ето целия разказ на потърпевшата:

"С нетърпение очаквах тази ваканция. Цяла година работих на бързи обороти, за да мога по време на отпуска да си позволя дългоочакван релакс и безгрижие.

В нашия дом съпругът ми е отговорен за организирането на почивките - обикновено той избира мястото, резервира полетите, наема кола и запазва хотел.

Аз имах само две изисквания – плаж с топла вода и спокойствие. Дъщеря ни е вече на десет години, така че грижите за нея през ваканцията не са много натоварващи и за да не скучае, организирахме да прекарва времето си заедно с аниматорите в хотела.

свекърва

Свекървата се смята за експерт във всяка област

Майката на Ангел определено не е моята мечтана свекърва, с нея никак не се обичаме, но не се и мразим. Откакто сме заедно се опитвам да "прережа пъпната връв" на съпруга ми с нея. Успявам да го направя, главно благодарение на ограничаването на семейните пътувания до дома на майка му.

Тя е пенсионирана директорка на училище – при нея винаги всичко трябва да е според желанията ѝ, смята се за експерт в областта на отглеждането на деца, особено на други хора и то без да ѝ се иска мнението.

Някак си успяхме да издържим да се виждаме само по празниците, но тези срещи не са ми бяха от любимите.

Тя определено не ме харесва, защото исках Ангел да ми помага вкъщи, но според нея, аз трябва да се раздавам на сто процента, та като той се върне от работа и всичко да е оправено и сготвено.

Подигравките от нейна страна са в реда на нещата, съпругът ми обяснява, че тя просто си е такава, затова предпочитам да избягвам конфронтацията.

Няколко дни преди планираното ни заминаване съпругът ми ме сюрпризира с новината, че майка му винаги е искала да посети Италия и сега, когато е пенсионирана вдовица, вече има време да ходи на такива пътувания. Той се нагърби да ѝ резервира пътуването, а когато майка му разбра в кой град ще бъдем, реши, че и тя трябва да бъде там по същото време.
Започнах да се дразня, въпреки че Ангел ми обясни, че свекърва ми не отива с нас, а с туристическа агенция.

свекърва

Когато започнах да питам за подробности, мъжът ми най-накрая изплю камъчето и си призна, че майка му всъщност ще да бъде с нас. Явно тя много настояваше, беше му казала, че се чувства самотна и че изобщо не се интересуваме от нея.

Усетих уловка в това, но донякъде разбрах поведението на Ангел - все пак той бе единствено дете, а тя обясни, че напоследък не се чувства добре и едно такова пътуване със сигурност би имало положителен ефект върху здравословните ѝ проблеми.

Свекървата обеща да не пречи на плановете ни и дори да се грижи за внучката си. Нямах нужда от грижи, имах нужда от едно - тишина и спокойствие. Искаше ми се да вярвам, че свекърва ми няма да се меси ще мога да си почина. Колко много грешах...

Още от летището започнаха проблемите. В самолета всички места до прозореца бяха резервирани, така че се наложи да си купим други. Свекървата не можеше да го разбере - твърдеше, че ѝ прилошава и трябва да седи до илюминатора. Когато влязохме в самолета тя все пак седна до прозореца, а аз търпеливо ѝ обясних, че резервациите са лични, така че тя не може да седи тук, защото ще заеме мястото на някой друг. Тя не се подчини и седна. Миг по-късно се появи пътник с билет, потвърждаващ резервацията на мястото. "Мама" започна да обяснява на стюардесата, че "тя си го заслужава". Стюардесата не уважи нейното искане и тя мрънкаше за това през целия полет.

свекърва

След настаняването и вечерята в хотела тя се оплака, че храната в хотела не е добра и реши, че ще готви сама. Този факт нямаше толкова да ме притесни, докато не ни насърчи да направим същото.

Започна да казва на дъщеря ми, че ако не яде вечерите си и избере хотелския бюфет, със сигурност ще се отрови и после ще я боли стомахът. Помолих я да спре с глупостите, но тя обясни как веднъж се била натровила на почивка и едвам е оцеляла след това.
Така на плажа ни се наложи да ядем сандвичи с наденица при 30-градусова жега... Предпочитам да не описвам каква беше миризмата.

Но с това ядовете не спряха. Свекървата резервира стая точно до нашата. Тя твърдеше, че така ще ни е по-лесно да се организираме. Нашата стая беше по-голяма и имаше хидромасажна вана, за която си доплатих. Веднага щом "майка" я видя, каза, че гърбът я боли ужасно и трябва да я изпробва. След което я тестваше почти всеки ден и използваше нашите кърпи.

Не беше по-добре и при разходките из града - все нещо я притесняваше. Постоянно мрънкаше, че искат да я измамят в магазина, че няма достатъчно алкохол в напитката, че в България като цяло е по-добре. Сякаш го правеше нарочно - щом видеше, че си прекарвам добре, започваше с оплакванията си.

На плажа реших да облека любимия си бански - доста разкроен, затова си наметнах отгоре плажна пелерина. Тя започна да прави коментари, че всички мъже гледат само мен и не е трябвало да си слагам подобен тип плажно облекло, че не съм уважавала другите жени, които може би ревнуват мъжете си заради мен.

свекърва

Отговорих ѝ, че това не е мой проблем и няма да се ограничавам заради другите - все пак не съм наранила никого и никой не кара чуждите да ме гледат. Майката на Ангел, недоволна, че не бе успяла да ме разстрои, реши да нанесе своя удар с думите:

„С тази връв на дупето и пердето на раменете приличаш на италианска шунка“, каза тя, преструвайки се, че е шега.
Аз обаче не се засмях – тук тя просто прекрачи границата. Уж беше директор на училище, образована, уважавана жена, но се държеше като дете от началното училище. Реших да я избягвам до края на лятната ваканция.

В крайна сметка това пътуване напълно разруши не много добрите ми отношения със свекърва ми. Отскоро съпругът и дъщеря ми ходят на гости при нея без мен. Не ми се иска да се преструвам, че я харесвам и няма да го направя. И никога повече в живота си няма да отида на почивка с нея."


Четете още: Не ми пука, че мъжът ми е бил женкар, но не мога да преживея това

Още по темата

Коментари

4
  14 август 2022 | 18:20 отговор
 

 
3 Ивелин
  12 август 2022 | 13:49 отговор
 

Мъж на 43г съм от Варна,казвам се Ивелин.Жена ми ,Анета е на 41г и е секси парче все още.Женени сме от 21г.От преди шест години започнахме да се срещаме с други семейства и двойки.Хареса ми да я гледам с друг мъж.Преди няколко месеца наехме една циганка проститутка за мене,понеже мъжа,който щеше да бъде с жена ми беше сингъл.Проститутката веднага разбра,че харесвам да гледам как друг чука жена ми.Тя ми даде номера на неин братовчед и аз му се обадих.Той се оказа атлетично момче на 19г,мургаво и жилаво,а и с голям член.Първата вечер направи няколко тека на жена ми.Чука я общо 6 часа.Сега само него викаме да чука жена ми.На нея и е хубаво с него,а на мен ми харесва да ги гледам.

 
2 Елинор
  11 август 2022 | 17:20 отговор
 

Дрън, дрън, та пляс е цялата статия.

 
1 Бояна Петрова
  11 август 2022 | 13:09 отговор
 

Казвам се Бояна, на 37г съм, омъжена.Искам да си излея мъката пред вас понеже тази истария ми тежи и не мога да я разкажа лично на никого.Работя като продавач-консултант в голям мебелен магазин във Варна.Баща ми се казва Пенчо,на 57г е,и е главен дърводелец в същата фирма.А колежката ми Марина е на 34г, и като мен-омъжена, и до скоро моя близка приятелка.Случката се случи на последния банкет на фирмата ни.Веселихме се в едно заведение и ни беше много приятно докато Марина не отиде до тоалетната в заведението.Тя се позабави там и аз отидох да я потърся.В дамската тоалетна имаше три кабинки и едната беше затворена.Почуках на вратата, но не чух отговор.Влязох в съседната кабинка и се качих върху металното кошче.Надникнах в заключената кабинка и за малко да падна от изненада.Марина беше седнала, а пред нея стоеше баща ми с надървен член.Марина мачкаше с ръка топките на баща ми, а члена му потъна в устата и.Скрих се за да не ме забележат и само ги слушах.Цялата треперех от вълнение.Чух мъжко охкане и отново надникнах.Баща ми се беше отдръпнал назад, а от устата на Марина беше протекла сперма.В този момент тя погледна нагоре и ме видя.Баща ми също ме видя и побърза да си закопчее панталона.Той отключи кабинката и побърза да се махне.А Марина ми се усмихваше сякаш нищо не е станало.От тогава не съм проговорила нито на нея, нито на баща ми.Нямаше на кого да споделя това си преживянане.Затова го споделям тук.Майка ми е фризьорка, а Марина си прави при нея прическите.Безсрамница.Не знам дали е била и по-интимна с баща ми, аи не искам да знам.Благодаря ви за вниманието.

 

Добави Коментар

Най-четени