Сърцето на Джейсън Мoмоа е свободно - с Лиса Боне се разделят!

13 януари 2022 | 09:05
4924
3
Getty Images
3

Любимецът на хиляди жени по света Джейсън Мoмоа и неговата съпруга Лиса Боне неочаквано разкриха новината, че се разделят.

Двамата публикуваха специално съобщение в Instagram акаунта на актьора.“Усетихме свиването и промените на тези трансформиращи времена … Живеем в революционни времена и нашето семейство не прави изключение от тях …растем и усещаме сеизмичните промени, които се случват. И така решихме да споделим новината, че се разделяме и приключваме брака си.” - се казва в поста.

Двойката допълва, че е решила да направи това изявление не, за да създава новинарски заглавия, а за да могат двамата да продължат живота си с достойнство и откровеност.

“Любовта ни продължава и ще се развива по различни начини, искайки да бъде позната и изживяна. Освобождаваме се един друг, за да можем да се учим …” - продължават те.“Предани сме към свещения живот и нашите деца. Учейки децата ни на каквото сме способни - Живеем в Молитва. Нека любовта преобладава” - завършват двамата своето съобщение.

Мoмоа и Боне се запознават през далечната 2004 г. в джаз клуб, където един на друг ги представят техни общи приятели. Въпреки дългогодишната си връзка, те сключиха брак преди едва 4 години.Двамата имат две деца - Лола на 14 години и Накоа-Улф - на 13.

Боне има дъщеря и от бившия си съпруг - Лени Кравиц - Зоуи, която е на 33 години.
 

Още по темата

Коментари

3 Диана
  17 януари 2022 | 11:22 отговор
 

Не ми допадат всички заглавия по медиите, че той е вече свободен. Тя не го е карала с пистолет в челото да е с нея и не си е родила сама 2те деца. По-скоро трябва заглавието да е по-обрано с идеята, че още едно семейство се разпада ....

 
 
Рианка
19 януари 2022 | 12:43

Да, много тъжно... Бяха ми любимци. А тя е детската му мечта.

2 tools.eti.pw
  15 януари 2022 | 15:55 отговор
 

tools.eti.pw

 
1
  13 януари 2022 | 09:43 отговор
 

Преводът ви от английски е ..... много плачевен.

 

Добави Коментар

Най-четени