Автор
Woman.bg

Съветите на Джени Маккартни: Как мъжете да бъдат романтични

Разтвори сърцето си и нейните крака сами ще го последват. Това съветва Джени Маккартни представителите на силния пол, които искат да проявят своята романтичност. 45-годишната актриса и тв водеща, разкрива и други трикове.

- Стигни до сърцето й

- За да стигнеш до сърцето на жената и всички удоволствия, които носи то, първо трябва да разтвориш своето. Когато едно момиче знае, че е обичано, то се чувства по-добре, ходи изправено и усмихнато. С две думи - тя е по-уверена, а това я прави и още по-секси. Лично аз ставам по-спонтанна, съвсем спокойно се разхождам гола, когато усещам, че съм обичана, а в леглото съм много по-отворена за експерименти.

- Казвай й, че я обичаш

Повтаряй го. Мъж, който не може, не иска или не казва "Обичам те!", когато го чувства, никога няма да бъде обичан по начина, по който очаква. Не ставаш по-слаб, ако кажеш на приятелката си "Обичам те!". Напротив, ставаш най-желаният мъж на света. Някои от най-горещите ми сексуални изживявания са били възпламенявани точно от тези две вълшебни думички. Но никога не го казвай, само защото знаеш, че така трябва. Нищо не отблъсква жената повече от подтекста "Искаш ли ме все още?". Казвай "Обичам те!", когато не чакаш нищо в замяна - тогава със сигурност ще получиш много.

- Отдай се на мъката
Жената до теб иска да чуе за болката ти. Не защото мисли, че може да ти помогне, а защото понякога и ние имаме нужда да видим, че мъжът до нас е чувствителен и ни се доверява. Ако се налага да говориш за бившите си, споделяй само онова, което ще ти донесе съчувствие. Или пък изпълни детството си с мъка. Разкажи й как баща ти се е прибирал пиян или пък как са те тормозили в училище. Не бих препоръчала да й споделиш истории за чичото, който те е пипал на странни места. Ако смяташ, че трябва да си мълчиш за нещо, то по-добре си трай.

- Преживей я
Да бъдем честни - не само жените влачат страданието си от една връзка в друга. Ако някоя бивша е постъпила кофти с теб, имаш две възможности: да си я носиш във всяка следваща връзка или да я преодолееш. Едната от тях очевидно е твърде грешна. Има причина тя вече да ти е бивша - не й позволявай да съсипе любовта ти с жената, която днес е в обятията ти.

- Не бъди изтъркан
Рози, посипани по улицата, свещи в банята, плюшени мечета, които държат плюшени сърчица - това са досадни клишета. Сладки, да, но тъпи. Бъди непринуден. Цветя, когато тя не очаква са винаги добра идея. Всъщност всичко неочаквано върши добра работа. Може да й направиш сборен диск с любими ваши парчета, остави го в колата й. Или пък влез под душа при нея и танцувайте бавно.

- Пиши й любовни бележки
Излей сърцето си. Ние компнеем за любовни писма повече от всичко друго на света. Ако не можеш да вържеш две изречения, опитай отново, което аз наричам "любовен пазарски списък". Спомни си стотиците моменти, които сте споделяли заедно - смешни, секси, глупави... Започни с: "Помниш ли когато двамата с теб..." после "Помниш ли когато ти..." Изброй всичко и завърши с: "Никога няма да забравя тези моменти с теб. Обичам те завинаги!" Бум! Готово! Тя ще умре от кеф.