Сузанита и новото ѝ гадже се сграбчиха страстно след раздялата (Снимки)

Сузанита и новата ѝ любов - националният рекордьор по хвърляне на копие Марк Славов, се сграбчиха страстно насред едно от пловдивските тепета, след като спортистът и певицата се срещнаха след дълга раздяла.

View post on Instagram
 

"Together is Better", е написал влюбеният Марк под снимката, която сподели в профила си в социалните мрежи. Изглежда разстоянието между двамата се отразява доста добне на връзката им и разпалва още по-силно огъня между тях при всяка среща. Известно е, че атлетът прекарва повече време във Финландия, където тренира.

Откога обаче Марк и Сузанита са влюбени и колко време излизат, те все още не са хвърлили светлина по въпроса. На рождения ден на Сузанита, който беше на 9 януари, влюбеният мачо я нарече "любов", като добави, че тя е изкарала от него най-доброто.

View post on Instagram
 


Както е известно 28-годишният Марк е с цели 9 г. по-голям от щерката на Орхан Мурад, но едва ли подобна разлика би притеснила палавата Сузанита.

Неотдавна майката на Сузанита сподели в интервю, че дъщеря ѝ е имала до този момент около 3-4 гаджета. Самата Сузанита заяви наскоро за новата си любов Марк, че той е мъжът, който я е "изправил".

Четете още: Какво правят ръцете на Орлин Павлов върху гърдите на Диляна Попова?