Преди няколко дни ви показахме апетитни изкушения, вдъхновени от модата. Нека ви припомним и сватбената торта, която може да се похвали със своята Chanel визия.

Днес ще се спрем именно на двойката с оригиналната идея за сватба, вдъхновена от пролетно-лятната колекция 2011 на Chanel.

Дрехите са направени от леки материи, разкошни пастелни цветове, виждаме и класическата комбинация от черно и бяло. Ефирност и простота са ключовите моменти в колекцията.

“Нашата идея за перфектната модерна сватба се сбъдна и не бихме могли да бъдем по-щастливи и доволни! Снимките показват с каква любов сме сътворили всичко, детайлите са изпипани до последно. Надяваме се да послужим за пример на други влюбени двойки да сътворят тяхната сватба-мечта!”, споделя новото семейство.

Цветовете, на които двойката е наблегнала са перлените нюанси, сиво, класическото черно и бяло.

Всичко с марката Chanel притежава висока доза елегантност и изисканост, чрез класическите си линии, усет към материите и избор на цветове.

Елегантност и изисканост виждаме и в кадрите от сватбата:

Изглежда нищо не може да се сравни с красотата, елегантността и префинения стил на перлите, така че не е и никак чудно защо те се използват, за да завършат и подчертаят стила на една жена.

Светлина и лекота са думите, които остават в съзнанието ни след тези разкошни снимки!