В световен мащаб се състояха някои наистина запомнящи се, изненадващи или пък напълно очаквани бракосъчетания, които сформираха доста интересни семейни двойки.

За някои от тях знаехме, но за други си признаваме, че нямахме и идея, че са се взели.

(Всъщност, нека честитим новото семейство и на всички вас, скъпи момичета, които сте се решили на тази стъпка през 2012-та. Аха, и на всички други, които ще си кажат Да! до края на годината.)

И така, нека започнем с две родни имена, които се врекоха във вечна вярност пред свято лице – актьорите Саня Борисова и Ники Илиев.



Сладурите са заедно от доста време и споделят както личния си, така и професионалния си живот.

Двамата се венчаха до красивото село Лещен на 29-ти август. Сватбата на открито бе още един повод двамата да споделят пред света и другата им обща страст, освен театъра – природата.



Ако се опитаме да намерим в Холивуд двойници на Саня и Ники, то това непременно ща се младоженците Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.



Двамата актьори си казаха „Да” на тайна церемония на 9-ти септември в покрайнините на Чарлстън.



Една от любимите ни звездни двойки, които все пак решиха, че им е дошло време за сватба, са Матю Макконъхи и Камила Алвеш.



На 9-ти юни сладурите, които си имат две дечица и чакат трето, събрали близките си на купон в дома си в Остин, Тексас, като ги сюрпризирали с новината, че партито всъщност е сватбено.



Главният актьор от крими сериала "Под прикритие", Ивайло Захариев, и неговата дългогодишна приятелка, Миряна, станаха семейство на 5-ти май.



Двамата се венчаха в София, заобиколени от роднини и приятели, като бяха спазени всички традиции. Специални гости на събитието бяха и колегите на Ивайло, сред които Ирена Милянкова, Захари Бахаров,Христо Мутафчиев и др.



Жребият на любовта подари на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл дълго чакане, дълга раздяла и щастливи край на приказката им.



На 19-ти октомври двамата се взеха завинаги на церемония в италианско селце, като празнуването на сватбата продължило цели 3 дни.



Джъстин сподели наскоро в свое интервю, че докато Джесика вървяла към олтара, той я чакал отпред свирейки на китара и пеейки любимата ѝ песен.

Натали Портман и Бенджамин Милпие се ожениха на 4-ти август на тиха и романтична церемония, на плажа в местността Биг Сур, Калифорния.



Актрисата и хореографът подарили на гостите си пакетчета със семена на диви цветя, украсени с надпис „Благодаря”.



На 11-ти юни, в Македония се състоя и сватбата на Ромина Андоновска и Дарко Тасевски.



На сватбата присъствали само и единствено семействата на младоженците, както и кумовете им.