Автор
Woman.bg

Сякаш се познавате от минал живот: 12 признака за кармична връзка

Кармични връзки наричаме отношенията между хора, които са се познавали в предишни животи. Случайните срещи могат да се окажат следствие от минали действия. Може да си имате работа не само с познат от предишен живот, но и с партньор, с когото не сте успели да си простите или да намерите изход от трудна ситуация.

Независимо от пола кармичната връзка създава необяснимо привличане между двама души. Важно е да знаем, че когато срещаме такива хора, ние получаваме възможност да си платим стари дългове, да разрешим ситуации от миналото, да простим – тоест да си върнем „кармичния дълг“.

Кармичната връзка между мъж и жена буди най-голям интерес. Именно за нея ще говорим днес.

Сякаш сме се познавали винаги

Основният признак, че сте в кармични отношения, е чувството, че се познавате с човека от сто години, дори ако сте се видели за пръв път съвсем наскоро. В миналите си животи може да сте били приятели, врагове, роднини, любовници – и да сте преживели нещо силно заедно. А сега се срещате отново, за да разрешите миналите проблеми или пък напротив, за да ги задълбочите.

Никаква логика

Връзката между вас е възникнала просто от нищото. Може да имате голяма разлика във възрастта, културни различия или коренно противоречащи си религии, навици и увлечения. Но, необяснимо защо, сте заедно. Дали „противоположностите се привличат“ или има друго обяснение?

Привличане

Вие изпитвате неустоимо физическо привличане един към друг, чак до болка и чувство за парене в тялото. Губите ума и дума и стигате до твърде бърз и бурен сексуален контакт.

Висока скорост

Отношенията ви се развиват стремително като в приключенски любовен роман. Буквално месец след запознанството си стигате до предложение за брак.

Смяна на декора

Връзката става причина за промяна на местожителството – местите се в друг град, друга страна или променяте изцяло социалното си обкръжение. Имате нови приятели и колеги, спирате да общувате с роднините си или попадате в социално затъмнение.

Болести и изпитания

След няколко щастливи години заедно един от партньорите се разболява сериозно или става алкохолик/наркоман. Другият е принуден да се грижи за него, забравяйки за себе си и за света наоколо.

Бездетност

Продължителната връзка без деца е признак за това, че родът ви не желае да намери продължение в този брак. Освен медицинските проблеми тук важна роля играят и кармичните отношения. Има редица примери за това как хора успяват да заченат въпреки физическите си проблеми.

Борба

Вашата връзка прилича повече на изпитание. Постоянно се карате и спорите, плачете и страдате. Опитвате се да се разделите, но не можете. Съдбата по немислими начини ви събира пак.

Цитати

В главата ви постоянно се въртят откъси от песни, книги или филми („Спящата красавица“, „Пепеляшка“ и т.н.). Това показва силната сценарност на връзката ви.

Сънища

Заедно сте не само наяве, но и насън. Партньорът е станал неразделна част от живота ви. Дори ако вече сте се разделили, партньорът ви (жив или починал) продължава да ви посещава в сънищата ви, напомняйки за себе си.

Знаци

Разделили сте се, но не можете да зачеркнете бившия от живота си. Щом започнете да мислите за него, веднага чувате „вашата“ любима песен по радиото, усещате отнякъде мириса на парфюма му, виждате надписи-знаци по рекламите наоколо... и сякаш улавяте гласа му в тълпата. Образът му ви преследва навсякъде.

Зависимост

Допреди срещата си с него сте били достатъчно самостоятелен и оправен човек. В тази връзка обаче сякаш сте изгубили част от себе си. Постоянно сте в болезнено и изтощено състояние, зависими сте от партньора, от мнението му и от решенията му.

***

Ако сте забелязали у себе си 3-5 от изброените признаци, значи имате кармична връзка с даден човек, независимо дали е „бивш“ или „настоящ“.

За да разберете каква е конкретната задача на тази връзка, трябва да си зададете въпросите „Какво се промени в живота ми след появата на този човек?“, „Какви чувства и емоции изпитвам най-често след контакт с него?“, „Какво научих от тази връзка?“, „Какво ще правя по-иначе занапред?“, „Какви нови качества развих благодарение на този човек?“. Отговорите на тези въпроси представляват кармичната задача на отношенията ви. Възможно е осъзнаването да отнеме време. Най-важното е да сте честни пред самите себе си – и да не забравите мислено да благодарите на този човек, че се е появил в живота ви. Нищо на този свят не става случайно.