Продължение.

Мъжете, за които докосването е най-невероятно, тръпнат за усещания по всеки сантиметър от тялото си. Когато говорят (което е рядко), често говорят за това „как се чувстват”.

Подразнете го с докосване на материя

Разпръснете коса върху гърдите му и бавно се придвижете надолу. Ако косата ви е достатъчно дълга я увийте в основата на тестисите му (ако ли не, един копринен шал може да свърши същата работа). След това нежно го подръпнете. Това ще стимулира кремастерния мускул, който стяга тестисите му към тялото, когато оргазмът му приближава. Така ще увеличите удоволствието му!

Правете невероятни неща с ръце

Тези мъже предпочитат да се учат с практиката, затова и са много добри на играта на огледало. Имитирайте движенията си в леглото: ако погалите гърдите му, той трябва да погали гърдите ви. Ако го целунете по врата, той трябва да целуне вашия. Играта му дава перфектна представа за това как обичате да ви докосва.

Дайте му добри вибрации

Мъжът, изгарящ за докосване, без съмнение харесва усещането на вибратор. Изненадайте го и му доставете наслада, като сложите бръмчащия си приятел в ниската част на корема си, докато го правите и бавно го прокарайте надолу. Така, той ще усеща директно вибрациите, фино, но и неповторимо усещане.

***

Малък процент от мъжете (около 5%) спадат в следната категория: възбуждат се най-вече от чувството на обоняние и вкус. Ето как да възбудите този тип мъже:



Запалете секси аромат

Следващия път, когато правите секс, запалете ароматна свещ. Скоро той ще започне да свързва аромата й само с едно нещо: за вас двамата в хоризонтална позиция. Искате ли веднага да ви обърне внимание? Запалете свещта, за да го настроите да ви се нахвърли.

Дайте му да вкуси устните ви

Когато сте сами пригответе Бейлис, мента и малинов ликьор. Наведете се над него и прошепнете: „Затвори очи и опитай да познаеш какво питие опитах.” При първата целувка нежно опишете устните му с език. Ако не може да познае вкуса задълбочете нещата.