Автор
Woman.bg

Тайните на секстинга, с които ще го подлудите

Секстингът отдавна не е иновация, а съвсем обичайна част от всекидневието ни. На всеки модерен млад човек се е случвало да изпраща горещи съобщения до обекта на желанията си, като прелюдия към това, което предстои да се случи на живо. Е, тези мръснишки послания, които си разменяме, се наричат „секстинг“. И ако вие обичате да предизвиквате партньора си и да обогатявате интимния си живот, то със сигурност ще искате да знаете какви са тънкостите на секстинга. Ето защо ние сме готови да ви ги разкрием още сега!

Важно е да предизвикате въображението на партньора си с помощта на умерено мръснишки съобщения. Те трябва да са закачливо начало на любовната игра, която ще продължи, когато се видите. Тези секси разговори, макар и виртуални, също така могат и да заздравят още повече връзката ви.



Можете взаимно да си задавате въпроси и по този начин пред вас ще се отвари възможността да научите нещо повече за сексуалните желания на партньора си. С един простичък въпрос като: „Какво би правил с мен, ако бях до теб сега?“ може да разберете много за настроението на половинката и фантазиите ѝ, свързани с вас.



Позволете си да му признаете за своите желания. Ако копнеете той да ви докосне, да ви целуне...споделете му. Няма нищо по-приятно от това да знаеш, че някой мисли за теб и те желае.

Загатнете му, че сте готови на експерименти. Може да му предложите ролеви игри, секс играчки, някоя нова и по-интересна поза... Всичко, което ви се струва вълнуващо и ново в сексуалните ви отношения, е добре дошло. Оставете мръсницата във вас да говори!

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.